עזרה לטריאתלט מתחיל...

• פותח הנושא z.r
  • פורסם בתאריך

z.r

New member
עזרה לטריאתלט מתחיל...

אני מאבן יהודה והתחלתי עם כל העסק של הטריאתלון לפני 5-6 תחרויות (מהטריאתלון בכנרת). הבעיה היא שקצת קשה להתאמן לבד-יש לי טריינר, אני רץ פה במושבה, ושוחה בקאנטרי של פרדסיה, אבל סך הכל קשה להתמיד. ולמרות שהרבה הגיעו לצמרת מאבן יהודה- אין פה שום קבוצה באיזור...

yoni malka

New member
נסה אולי....

לפתוח קבוצה חדשה... ראשית פרסם מודעות בקאנטרי על פתיחת קבוצה , חפש ספורטאים צעירים שיוכלו להכנס חזק לענף, נסה לצרף חבר או שניים, אם תצליח ליצור קבוצה (אפילו קטנה) יהיה יותר קל ומהנה להתאמן יחד... אם כולכם מתחילים....ובמידה והקבוצה תגדל במהלך השנה אולי כדאי לכם כבר לחשוב על הבאת מאמן.... בהצלחה !

z.r

New member
תודה רבה על העצות, אבל....

אי אפשר סתם לצרף חברים, כי אז זה לא קבוצה רצינית- גם מבחינת כושר וגם מבחינת ציוד (אופניים, מנוי לקאנטרי...) ובאזור שלי אין קבוצות שאני יכול להצטרף אליהם (אין לי רישיון עדיין-אני לא יכול להגיע להרצליה או כל מקום אחר שמעבר לתחום המושבה וסביבתה...)

יש קבוצות ויש פתרונות

כנס לדף ראשי להודעות האיגוד וראה דף לטריאתלט מתחיל ורשימת קבוצות ותמצא פתרון

omerB

New member
דף לטריאתלט המתחיל-בא תראה איפה זה

הודעות איגוד הטריאתלון + דף לטריאתלט מתחיל + חוקה (בקרוב) נמצאים ב-שוונג - בתפריט בצד ימין. בהצלחה!!!

החרמש

New member
לטריאתלט המתחיל

רוני,אם אתה רוצה אני יכול לנסות לעזור.אולי באימון או סתם בעצות והכי חשוב אני יודע מי מתאתן באיזור ויכול למצוא לך "שידוכים". אורי 8998401-09

למעלה