עזרה לטעמות יין

טינטיןS

New member
עזרה לטעמות יין

מחפשת יקב עם אופציה לטעימות לארוע קטן ואליטיסטי. בדרישות- אטרקטיביות (בכל יקב יש אופציה לטעימות..), אופציה לשישי בוקר והכי חשוב, אין ברירה, כשר. אזורים מועדפים- או צפון (רמה"ג רבתי) או מרכז-ירושלים. תודה תודה מראש.

טינטיןS

New member
קצת להסביר

באטרקטיביות אני מתכוונת שגם אם יש בין במוזמנים כאלה שהאלכוהול לא זורם בדמם, הם לא ירגישו שהלך להם שישי-חופשי.

טינטיןS

New member
קצת להסביר

באטרקטיביות אני מתכוונת שגם אם יש בין במוזמנים כאלה שהאלכוהול לא זורם בדמם, הם לא ירגישו שהלך להם שישי-חופשי.

eran735

New member
לא יודע לגבי אטרקטיביות

זה בכל זאת יקב ומי שלא אוהב אלכוהול קשה לי למצוא סיבה שיתחבר
בחירה שיכולה להיות מאוד מוצלחת לדעתי זה יקב תשבי שיש להם ביקב מרכז מבקרים יפהפה של יין ושוקולד(אולי יעזור אם האטרקטיביות שחיפשת) ובית קפה נהדר. הבעיה היא שהם לא באיזורים שציינת אלא בבינימינה ושהם די עמוסים ביום שישי למיטב ידיעתי אבל שווה לבדוק
אבל יקבים כשרים מומלצים הם צרעה ופלם באיזור ירושליים
גם לא באיזור שחיפשת אבל ביקב רקנאטי עושים יינות נהדרים ואם תזכו להסברים של אחד הייננים בכלל הרווחתם כי שני הייננים שם אנשים מעניינים מאוד

בצפון יש את האופציות היותר בנאליות של הרי גליל ורמת הגולן שהטעימות אצלהן די סטנדרטיות למבקרים ואת יקב דלתון שאצלו אולי תוכלו לסגור אירוע מעניין

אם שוב חשקה נפשכם בצפון הפחות רחוק בטבעון יש את יקב טוליפ שהוא שילוב של יין טוב ואנשים נהדרים.

מקווה שעזרתי
בהצלחה

למעלה