עזרה לטירון

Bblack

New member
עזרה לטירון

אוקיי, זה המצב: אני מתעורר כמעט כל יומיים (פעם זה היה כל לילה)בלילה אני משער אחרי 5-6 שעות בערך, פחות או יותר, והגוף משותק להכנס לחלום צלול ואני יודע שאני יכול להכנס לחלום צלול תוך שניות ואני כל כך קרוב אך לאחר שהגוף משתתק לכמה שניות אני מתעורר כי אני חושב יותר על השיתוק עצמו מאשר על החלום שיהיה דרך אגב!!! אתמול היה לי החלום צלול הראשון הצלול ביותר שהיה לי, עד שהלכתי לתלם וזה פשוט היה מקסים אך לכמה שניות. השאלה היא איך לאחר השיתוק להכנס לחלום כי ווילד אני יכול לעשות כמעט כל יום אם אני אעשה את השלב האחרון נכון. תודה מראש

LucidGuess

New member
יש כמה שיטות יעילות בשלב השיתוק

שיטה אחת היא פשוט להיות פאסיבי ולתת לעצמך ליזרום באופן טיבעי לתוך החלום הצלול. אבל יש שיטות הרבה יותר קלות ואפקטיביות שמבוססות על תנועה והן יכולות להכניס אותך ממש מהר תוך כמה שניות לתוך החלום הצלול, אתה צריך לנסות אותן אחרי שאתה כבר בשיתוק שינה ובעיקר בוויברציות החזקות - אחת השיטות הכי יעילה היא לדמיין את עצמך מסתחרר במהירות עד שאתה רואה את נוף החלום מול עיניך ( ממש כמו הסיחרור כדי להישאר בחלום הצלול ) או דמיין שאתה עף במהירות מעל איזה נוף, או שאתה הולך או שוחה באיזה נהר. מישהי סיפרה גם שהיא דימיינה שהיא משפשפת ידיים אחת בשניה וזה הכניס אותה בווילד לחלום צלול. גם אם נראה לך שלא הצלחת ואתה ער תמיד תעשה בדיקת מציאות כדי להיות בטוח שבאמת התעוררת במיטה ושזו לא התעוררות כוזבת שהיא בעצם חלום צלול שמתחיל במיטה אצלך בחדר. השיטות האלו הכי יעילות בשלב של השיתוק שינה החזק והוויברציות החזקות, אז זה הכי יעיל ( כשאתה כבר לא מרגיש את הסדינים והסמיכה ) , שיטת הסיחרור נחשבת הכי יעילה ורוב הסיכויים שהיא תכניס אותך לחלום צלול, תמשיך להסתחרר ואמור לעצמך "כשאפסיק להסתחרר אהיה בחלום צלול!". תצליח! Lucid

למעלה