עזרה לטירון....../images/Emo13.gif
היי, מה נשמע? טוב, קודם כל, רציתי רק להגיד שאני עכשיו בכיתה י´ והתחלתי ללמוד שפת C. משום מה, התאהבתי בזה וכל יום אני מנסה לרשום תוכניות חדשות... אני שמח שמצאתי את הפורום הזה, כי נראה לי שאני אשתקע פה...
כמובן שלמדתי C רק 13 ימים, אבל אני מנסה להתקדם בחומר גם לבד, עם ספרים... טוב, בקיצור, המורה שלנו נתן לנו לכתוב 3 תוכניות... 2 מהן הצלחתי לכתוב ובדקתי שעובדות פרפקט... את ה-3 כבר לא הצלחתי לכתוב כי הסתבכתי ממש....... עכשיו, אני בטוח שאם אני אתן לכם את ההוראה תצליחו לכתוב את התוכנית, כי יש מלא דרכים לכתוב תוכנית אחת, אבל אני צריך לכתוב תוכנית רק עם החומר שהגענו אליו... טוב, דיברתי יותר מידי... ההוראה אומרת: "כתוב תוכנית אשר קולטת מספר שלם דו-ספרתי והפלט שלה על המסך, יהיה סכום ספרותיו של המספר. (ניתן להעזר בפעולת המודולו ובחילוק לשלמים)". אני מאוד מקווה שתצליחו לעזור ולהסביר לי כי אני לא הצלחתי להבין מה קשורה פעולת המדולו לכאן... בתודה מראש, עומרי
היי, מה נשמע? טוב, קודם כל, רציתי רק להגיד שאני עכשיו בכיתה י´ והתחלתי ללמוד שפת C. משום מה, התאהבתי בזה וכל יום אני מנסה לרשום תוכניות חדשות... אני שמח שמצאתי את הפורום הזה, כי נראה לי שאני אשתקע פה...