עזרה לחרה

מצב
הנושא נעול.

gw1234

New member
עזרה לחרה

עזרה לחרה
הי אני כותבת בשביל חברה טובה שלי שאין לה גישה לאנרנט היא דתיה מאד האם יש כאן בפורום עוד דתיות? האם יש כאלה שקבלו תרומה מיהודיה? (אפשר לשלוח תגובות במסר) ודרך אגב : מאד תרשמתי מהפורום החם והאוהב שלכם

gw1234

New member
סליחה - עזרה לחברה

עזרה לחרה
הי אני כותבת בשביל חברה טובה שלי שאין לה גישה לאנרנט היא דתיה מאד האם יש כאן בפורום עוד דתיות? האם יש כאלה שקבלו תרומה מיהודיה? (אפשר לשלוח תגובות במסר) ודרך אגב : מאד תרשמתי מהפורום החם והאוהב שלכם
סליחה - עזרה לחברה

אני דתיה ואת הדרגה נשאיר לקב"ה

סליחה - עזרה לחברה
אני דתיה ואת הדרגה נשאיר לקב"ה
לגבי תרומת ביצית , תלוי את מי שואלים , ודאי שהאידיאל זה תורמת יהודיה פנויה ,אבל מכיוון שבארץ זה כמעט בלתי אפשרי ראשית שכמעט ואין תורמות וכן לרב הן נשואות , יש מהרבנים שמתירים גם ביצית של אישה שאינה יהודיה , אני התיעצתי בפוע"ה , וקיבלתי ביצית של גויה , לא הייתי עושה זאת בלי לשאול . יש כאן מישהי שכותהבת בשביל מישהי ששאלה את הרב עובדיה יוסף והתברר שהוא פוסק , לחומרה רק מיהודיה . כל אחת תחליט את מי היא רוצה לשאול , ותצטרך לקבל את דין הפוסק. דרך אגב , אלה שהיו איתי ועוד רבות , לא היו עושות זאת ללא פסק בהצלחה ובתקוהה שתזכי שהקב"ה ימלא משאלתך

ayoosh

New member
../images/Emo51.gif על המחמאות ותשובה

עזרה לחרה
על המחמאות ותשובה
יש כאן בפורום גם דתיות, וכמו שהגדרת זאת גם "דתיות מאוד" שעברו תרומת ביציות. למיטב זכרוני כולן קיבלו ביציות בחו"ל=מלא יהודיות.
לחברה

מצב
הנושא נעול.
למעלה