עזרה לחבר..

עזרה לחבר..

והרי לשון הבקשה: "את מכירה את זה שאת כותבת מסמך בוורד. ואז משום מה יש מין פאק כזה שאת כותבת אותיות מסויימות הן עולות לך ומוחקות לך את האותיות שהיו אחרי, במקום להשאיר רווח בניהם. את יודעת את הבעיה? ואיך פותרים אותה?" עזרה?

okok4

New member
צ´יפס עליך! ג´ינס פרטי שלי!

זה בדיוק מה שקרה לי אתמול.

לא הכרתי את הצ´יפס

אבל מה הקטע הזה של הג´ינס?? שמעתי וריאציות על הנושא לפני עידן ועידנים. מי יודע מה המקור? אני זוכר במעומעם (ובחוסר דיוק, קרוב לוודאי), משהו כמו "ג´ינס סטופ פרטי" כשהיה איזה ..צרוף מקרים? המממ. אה, ודרך אגב, מה התכוונתם עם הוורד? אני קצת מכיר את הדבר הזה, ולא זכור לי תופעה כזאת. תספקו את הנתונים הבאים: איזה גירסת וורד, איזה מערכת הפעלה, ובאיזה פונטים וגודל אות מדובר. נתחיל מזה.

TomerZimmermann

New member
ins

זה נכון לגבי כמעט כל מעבד תמלילים (כולל תיבת הטקסט פה בתפוז). יש שתי מצבי כתיבה : דחיפה ומחיקה (אין לי מושג איך באמת קוראים להם). דחיפה - כל אות חדשה שתכתבו, תתדחוף את האותיות שאחריה מחיקה - כל אות חדשה שתכתבו, תכתב על התו (אות) הבא בשורה. כדי לעבור ממצב למצב פשוט לוחצים על כפתור הINS - כפתור ה-0 בלוח המספרים השמאלי. בהצלחה :)

okok4

New member
כנראה לחצתי בטעות

כי זה קרה לי גם באיציק. תודה על המידע המועיל. חן חן.

שירי71

New member
דרך אגב!!

ב-וורד למטה משמאל בפס האפור שמעל שורת המשימות יש כמה מילים אפורות שאחת מהן היא OVR אם היא אפורה אז סבבה אבל אם היא שחורה זה אומר שאתה במצב של OVERWRITE שזה בדיוק המצב בו היית. כדי לשנות את זה, עושים דבל קליק על המילה והיא זזה משחור לאפור ולהפך. המצב המועדף הוא כמובן אפור וזה זהה ללחיצה על מקש הINS שבמקלדת שלא תמיד עושה עבודתו עם גרסאות וורד חדשות.

למעלה