עזרה לחבר

maaw2

New member
עזרה לחבר

שלום זה בקשר לחבר שלי,הוא כבר וויתר על הלימודים ועל הבגרויות ולא מאמין ששום דבר יכול לעזור לו..,אבל הקטע המצחיק זה שהוא חכם ויכול לעשות בגרות ולא מאמין בעצמו.. לדעתכם מיכא"ל יוכל לעזור לו? תודה רבה

count on me

New member
בהחלט !

מיכא"ל יכול לסייע לו רק אם הוא חפץ בכך. כלומר אם הוא רוצה להצליח אבל היאוש קצת גבר עליו אז מיכא"ל אכן מתאים לו. מאחלת בהצלחה! ואשמח לשמוע ממנו בהמשך....ולראות שהגיע בכוחות עצמו להשיגים גבוהיים בזכות עצמו בלבד!

אולי זה פשוט לא מתאים לו

לא כולם מתאימים למסגרת המרובעת של בית סוהר, סליחה בית הספר. יש אנשים שהם משולש, ויש אנשים שהם עיגול, ויש אנשים שהם אליפסה. לא כולם מרובעים. אם זה לא מתאים לו אז צריך להעריך את האומץ שלו לפרוש מהמסגרת המיושנת, הפרימיטיבית ולא נחוצה הזאת. מסור לו את דרישתי החמה לשלומו. -הקנגרו.

HaraRa

New member
אני לא רואה בזה אומץ..

אני רואה בזה אימפולסיביות. אין לי וויכוי אתך ששיטת הלימוד הקיימת כרגע לא טובה. היא גרועה. אני עצמי מרגיש שאת תאוות הידע שלי בית הספר זה לא המקום להרוות אותה, כי הוא פשוט לא מותאם לדברים שמעבר. אבל צריך להשלים עם העובדה, שכרגע רוב האופציות לעתיד ניתנות לאנשים שיש להם בגרות מלאה. לא לעשות בגרויות זה להשמע לדחפים רגעיים ולא לחשוב בהיגיון לטווח ארוך. וכשתיהיה לי בגרות מלאה ויהיולי המפתחות לכל הדלתות בעתיד, אני אנסה לשנות את שיטת הלימוד הנוכחית.

אתה טועה

אני דיברתי על בית ספר, אתה מדבר על בגרויות. בגרויות ניתן להשלים במספר דרכים, בכל מצב בחיים. עכשיו, גם על בגרויות אתה טועה - שתדע שבחיים החופשיים שלא במסגרת בית ספר, אתה תלמד שלא צריך בגרות לשום סוג של עבודה, ואך ורק אם תרצה ללמוד באוניברסיטה עליך להשלים בגרות. אחרת אין לך למה להשקיע, אלא אם כן זה כמו רוב האנשים שעושים חיים בבית ספר ורק כבדרך אגב עושים בגרות. יום טוב.

פשוט ביותר

לא הייתי בצבא אז לא יכול להגיד לך על צבא, אבל בעבודה ובלימודים אותו הדבר - אם אתה לא צריך את מה שאתה מקבל עבור ההשקעה שלך, למה לעשות את זה ? כסף כולם צריכים, אבל אם נגיד אתה מתבגר בלי משכנתא, רכב ומשפחה לפרנס, אתה יכול לעבוד באיזה עבודה שאתה רוצה כמה שאתה רוצה, וברגע שזה לא מתאים לך, לא מסתדר לך ואתה לא נהנה מזה, אתה יכול לעזוב.

למעלה