בכירי העבריינים הישראליים ומחו"ל נרדפים ע"י משטרת ישראל. אל תזלזלי בה! יכול בהחלט להיות שבמקום מגוריו הוא מכיר שוטר אחד או שניים, האם אותו שוטר יסכן את מקום עבודתו בעבורו? אני בספק! מצאי עיתונאית שתעשה מזה מטעמים - האמיני לי. את צודקת שאלימות לא פותרים באלימות, אבל... ויש אבל! אם זו שפתו של הבחור - דברי עמו בשפתו! לפני כשנתיים הכרתי גרושה של עבריין די מפחיד יש לציין! שבאותה שיטה של הבחור הנ"ל ניסה להשתלט על חייה של גרושתו, הנסיון הוכיח שמדברים עם אדם בשפתו הוא מבין! ולא אוסיף.
לדעתי, על חברתך להוציא נגד בעלה לשעבר צו מבית המשפט שיאסור עליו להתקרב אליה (בבית, במקום העבודה, בבית הספר של הילד/ה, הורייך ועוד). כאשר ישנו צו מבית המשפט, ברגע שהוא יתקרב אליה, הוא ייעצר מייד בגין הפרת צו של בית משפט.
מצטערת,,, אדם לא נשאר במקום אשר לא טוב עבורו גם אם יש קושי רב יש פתרון. היא אינה משחררת את עצמה מכבליו, היא מאפשרת לו לנהוג כך כלפייה. אם נוהג כך כיום אני משערת כי בעבר נהג גם באלימות כלשהי.אם היא מאפשרת לו לנהוג כך כלפייה במשך כמה שנים אני חושבת שראוי כי תבחןעם עצמה מהן הסיבות לחולשתה מולו גם לאחר הגירושים. קייימת מערכת חוק, כפי שציינה עו"ד ניתן לפנות לבית המשפט ולבקש צו הגנה מפני אדם זה. נאיבי מדיי לטעמי