עזרה לחברה

GoodInsanity

New member
עזרה לחברה

(אני לא בטוחה שאני בפורום הנכון אבל אודה אם תוכלו להפנות אותי...) היי, אנחנו 3 חברות שמודאגות לגבי חברה שלנו. היא בת 24, גרה עם חבר שלה כבר שנתיים וחצי והיא בהריון עכשיו בחודש חמישי פלוס מינוס. לאורך כל הזוגיות היא זאת שעשתה הכול, אם זה לבשל ולעשות כביסה (הם שירתו יחד בצבא וגם כשהם לא היו גרים יחד רשמית היא הייתה לוקחת את הכביסה שלו למכונות אוטומטיות ועושה הכול) או לנקות אחרי החיות מחמד שלו שמסריחות להם את הדירה. היא לא בקשר הכי טוב עם ההורים שלה ולכן היא זקוקה לעזרה שלנו. העניין הוא שהיא מאוד אובססיבית לחבר שלה ולא מוכנה לשחרר. הבחור לא מעוניין בתינוק ועוד רצה שהיא תחתום על מסמך שמוריד ממנו את המזונות. הוא מקלל אותה כל הזמן ואת החיים שלה ולאחרונה גם היה מקרה של זריקת נעליים עליה. אחותה עברה בזמנו אותו דבר עם חבר שלה אבל הוא בסוף "נהיה גבר" ועכשיו חי איתה ועם הבת שלהם. היא פשוט מצפה שזה יקרה גם אצלה ומוכנה לספוג הכול. אחרי זריקת הנעליים הצענו לה שהיא תלך לאחותה או תבוא לישון אצל אחת מאיתנו אבל היא התעקשה שלא ויום למחרת סיפרה שחבר שלה ביקש ממנה להישאר (כנראה שהוא צריך שמישהו יבשל לו...). זאת בחורה שאני לא חושבת שהייתה לה תקופה בלי חבר וכנראה שהיא מפחדת לאבד אותו. אבל אנחנו מפחדות שזה בסוף יגיע למצב הרבה יותר גרוע עד לאיבוד התינוק. אני מבקשת הכוונה לגבי מה שניתן לעשות כי זה לא בריא, לא לה ולא לתינוק. תודה רבה!

למעלה