עזרה לזולת

עזרה לזולת

זה קרה בשבוע שעבר. נסעתי ברכבת מחיפה לת"א בשעות הצהריים. כשהגעתי לת"א ירדתי ממנה וצעדתי לי לאיטי לכיוון החניון. החניון היה כמעט שומם, נכנסתי למכונית והתחלתי לנסוע. לפתע קלטתי אותך בזוית העין, יושבת לך בתחנה, מעט שפופה ומנגבת דמעות בטישיו שהחזקת בידך. עצרתי לידך ושאלתי מה קרה. אמרת לי שבעלך היה אמור לאסוף אותך, אבל הוא התקשר ואמר שהוא נשאר בעבודה עד מאוחר. שאלתי אם אני יכול לעזור במשהו ואמרת שלא. התעקשתי והצעתי לפחות לקחת אותך למקום מרכזי עם מיזוג שבו תוכלי לשבת ולחכות את כל השעות שנשארו לך. לבסוף נענית לבקשתי ועלית למכונית. ישבת במושב לידי ושתקת, הסתכלת החוצה מהחלון. מדי פעם הגנבתי מבט אלייך וראיתי אישה מתסוכלת, אישה שלא טוב לה. אפשר להציע לך משהו לשתות? שאלתי. ואת סירבת. אני נשואה, אמרת לי והצבעת על טבעת הנישואים שענדת. גם אני נשוי, הראיתי לך את שלי. מה זה קשור? אני נאמנה לבעלי, אמרת לי וסוף סוף היישרת מבט לכיווני. לא הצעתי לך בילוי סוער בצימר, רק כוס קפה, חייכתי ואמרתי לך. לרגע הפנית שוב את המבט לחלון, ואז הסתכלת אלי ואמרת: כוס קפה? מה כבר יכול לקרות, הרי אני לא צריכה לדווח לו על כל צעד ושעל שלי, מה גם שהוא הבריז לי. חייכתי וצחקתי. נסעתי לבית קפה במרכז ת"א, מקום קטן ושקט שלא הרבה מכירים. נכנסנו והתיישבנו אחד מול השנייה. הזמנתי לנו קפה וקוראסון משובח. שתית את הקפה לאט לאט ולא יכולתי שלא להתרשם משפתייך החושניות. החלפתי תנוחה ברגליים ובטעות רגלי פגשה ברגלך מתחת לשולחן, הרגשתי צמרמורת או אולי זה היה זרם חשמלי. לרגע רגלינו היו צמודות, אך התעשתתי והזזתי רגלי אחורה. נדמה היה לי שחייכת אלי בזוית העין, אך לא הייתי בטוח. מה עם בעלך? שאלתי. שלחת לו SMS, ולמקרא תשובתו זעמת. עוד 3 שעות, קיבינימט! מה הוא חושב שאני אעזה לבד כ"כ הרבה זמן? אבל את לא לבד אמרתי לך וחייכתי, אני אארח לך לחברה. אתה מקסים, אמרת, אבל אין לך עיסוקים אחרים? לא, אין לי, ואין יותר חושב מלשמח בחורה עצובה, אמרתי לך. שילמתי על הקפה, חזרנו לאוטו ויצאנו. לאן את רוצה לנסוע? מתאים לי לחוף הים. אמרת. נסעתי לכיוון הים, בחרתי במודע או שלא במודע חוף מבודד ועצרתי ממש מטרים ספורים מהמים. יצאת החוצה, הורדת את הסנדלים וצעדת לכיוון המים, לפתע הגיע גל והרטיב אותך מהחולצה ומטה. יצאתי במהירות החוצה ושאלתי אם את בסדר. אמרת לי שכן,וצחקת צחוק של שחרור והקלה. המים הרטיבו אותך עד לשד עצמותייך, והגדים הרטובים נצמדו לעורך והבליטו את קימוריי גופך החושני. יש לי מגבת בבגאז', אמרתי והלכתי להביא אותה. לא הספקתי להוציא אותה מהבגאז וראיתי אותך עומדת ליד האוטו בחזיה ותחתונים, מביטה אלי בחיוך מקסים. הסטתי את מבטי הצידה והתנצלתי והגשתי לך את המגבת. מה קרה, איש יקר? מעולם לא ראית בחורה בבגדים תחתונים? אהמממממ, כיחכחתי בודאי שראיתי ויותר מאחת, אבל לא נעים לי ממך. אבל לי נעים ממך, אמרת לי. אתה עוזר לי להעביר שעות ארוכות שאם לא אתה הייתי יושבת עדיין בתחנת הרכבת ובוכה על מר גורלי. הסתכלתי בעינייך וראיתי שמשהו השתנה, ניצוץ של אור בקע מהן. ביקשתי ממך להיכנס לרכב כדי שלא תצטנני, ואת נכנסת. נכנסתי גם ולא יכולתי להסיר את מבטי ממך. פיטמותייך הורודות זעקו מבעד לחזיה הבהירה והתחתונים הרטובים נצמדו לעור והבליטו את הפס הדק שכל כך רציתי להיות בתוכו. כנראה שמבטיי לא נעלמו מעינייך ולפתע חשתי במגע ידך על לחיי. איש יקר, אתה מוכן לחבק אותי? שאלת או אולי ביקשת. הסתכלתי בעינייך התקרבתי וחיבקתי אותך, בהתחלה חיבוק חברי ולאט לאט הצמדתי אותך אלי והתחלתי להעביר ידי על גבך. הליטוף עבר מגבך, לעורפך, וללחייך, שתי כפות ידיי על לחייך ואני מביט בעינייך מקרב פניי אלייך ומניח שפתיי על שפתייך לנשיקה ראשונית, נשיקה שבאה לבחון מה הלאה. ולאט לאט השפתיים נצמדו, והלשונות התערבבו ומצאנו את עצמנו מתנשקים בלהט. ידייך גלשו אל תוך חולצתי והרגשתי שאת תופסת ומנסה להרימה. עצרתי לרגע את הנשיקה והורדתי את החולצה ואת הגופייה, חושף בפנייך את גופי. שלחת יד את מכנסיי שלא בדיוק הסתירו את הבליטה הגדולה. אחזתי בידך ושאלתי אם את בטוחה. בטוחה במאה אחוז מתוק שלי, אמרת. השתחררת מאחיזתי ובקלות שיחררת את מכנסיי ותחתוניי, הנחת ראשך על ירכי והתחלת ללטף את הזין שעמד במלוא תפארתו. הבטת בו ואז הרמת ראשך ובלעת אותו על קרבך. הופתעתי מהתנועה שלך ושיחררתי גניחה קולנית. התחלת לעלות ולרדת , למצוץ אותו אל פיך ואני הרגשתי שאני עומד להתפוצץ. החרמנות הייתה בשיאה. שאלתי אותך בקול צרוד אם אפשר לגמור לך בפה, ואת רק הרמת את אגודלך למעלה. אחזתי בשיערך וביחד איתך המשכתי בתנועות המחרמנות, עד שלא יכולתי יותר ושיחררתי את הזרע לתוך פיך. ינקת אותי עד הסוף, הרמת את עינייך ועם הלשון שיחקת בשאריות הזרע שעטפו את הזין שלי. הרמתי אותך והחזרתי אותך למושב שלך, בתנועה מהירה השכבתי את המושב שלך, הורדתי את התחתונייך ועליתי עלייך מחדיר את הזין עמוק לתוכך. התחלנו לנוע ביחד בתנועות מהירות וקיצביות ואת אוחזת בישבני ודוחפת אותי עוד ועוד פנימה. הגניחות שלך הלכו ונהיו מהירות וכך גם קצב הזיון עד שצעקת כןןןןןןןןןןןןןןןןן ורעדת בכל הגוף. ידעתי שהגעת לשיא, הנחתי ראשי על חזך וחייכתי לעצמי. זאת המתנה שקיבלתי על זה שרציתי לעזור לזולת.

והלא אמרו חז"לינו...

המציל נפש אחת בישראל,כאילו הקים עולם מלא... אז קח לך נקודה אחת עליי לגן עדן. סופ"ש נהדר

למעלה