עזרה להשמנה חח

הכוסית16

New member
עזרה להשמנה חח

חחח בטח זה נשמע טיפשי אבל נמאס לי אני אוכלת המון וטוחנת ואני לא מצליחה להשמין גם במשקל וגם במבנה הגוף וכשהייתי קטנה הייתי ממש שמנה ורזיתי מכל ההשתולליות שלי וזה אחי גם כזה והוא קרא באיזה מקום שאנשים כמונו לא מצליחים להשמין כשאנחנו אוכלים אז אח"כ אנחנו הולכים אנחנו שורפים מלא קלוריות וזה כאילו לא אכלתי בכלל מה אפשר לעשות???

סקוקט

New member
חחחח

מה איכפת לך... חמשה חמשה... ותגידי תודה.... ונראה לי שלא כזה מפריע לך אם הניק שלך הוא כוסית 16... לא?:)

הכוסית16

New member
חחחח

זה סתם כינוי מעפן שעשיתי לפני 3 שנים אני רוצה לשנות אבל כולם מכירים אותי בתור הכינוי הזה יש לי כרס וזה מה שטוב כי אם לא היה לי בכלל הייתי רזה עכשיו עם זה עוד רואים איכשהו שאני לא ממש רזה אבל כולם עושים לי אמא'לה איזה אנורקסית תשמיני כבר וזה וזה מעצבן אבל איך אפשר להוריד את הכרס הזאת?זה מעצבן

סקוקט

New member
גם לי יש את הבעיה הזאת

רגלים רזות ובטן כמו של תינוק אבל בבוקר היא שטוחה וספורט זאת התשובה הכי מבאסת אבל הכי נכונה למבנה גוף לא משנה איזה

הכוסית16

New member
חחח

כן גם אני ככה בבוקר אני בהלם מעצמי בטן שטוחהההההה אלהים ישמור וברגליים אני רזה רצח עצמות אני רוצה להשמין שם אבל איך?!?!?1

סקוקט

New member
....

זה פשוט מבנה גוף.. אני חושבת... אני לא מומחית או משו... אבל אני טפו טפו לא משמינה ברגלים כמעט רק בבטן.... פשוט תעשי ספורט עיתוב בטן לדעתי וזה יראה מאוזן

הכוסית16

New member
תשובה

אני רוצה להשמין במבנה שלי אבל מה להוריד את הכרס קצת בעייתי חחח כשהייתי בת שנה ככה הייתי שמנה הר אבל ממש בקושי יכולתי לזוז ופתאום נהייתי ככה

למעלה