עזרה להיום, בבקשה!

morush1004

New member
עזרה להיום, בבקשה!

אז יש לי חבר חודש וחצי, קצת יותר. לקח לו מלא זמן לנשק אותי, אחרי חודש(!) וגם זה היה אחרי שדיברתי איתו על זה. עכשיו אנחנו מתנשקים אבל זו לא נשיקה נשקיה. זה נשיקה בפה סגור. זה יוצר מצב שהנשיקה ממש מעפנה. אולי בגלל שאני לא רגילה, העניין הוא שהוא החבר השני שלי ואני החברה הראשונה שלו ולא מתאים שאבוא ואגיד לו "תקשיב, תפתח את הפה", מה לעזאזל אני עושה? איך אני גורמת לנשיקה להיות נשיקה אמיתית? נשיקה שיכולה לזרום לדברים אחרים?

הוא בא אליי היום, אני ממש רוצה שזה ייקרה היום כי אנחנו מלאאאאאא זמן ביחד ועוד לא הנתשקנו נשיקה נורמלית. כן, חודש וחצי זה לא הרבה, אבל בשלב הזה זאת לא אמורה להיות נשיקה מהסוג הזה... זה אמור להיות משהו עם יותר תשוקה, עם יותר נגיעות.....

תודה לעוזרים!

W a b b i t

New member
מורידה את העזאזל, ואת הדיבור הפרחי..

מורידה להילוך רך ונשי במגע ובתקשורת בינכם והוא כבר יזנק עליך. ואם את החברה הראשונה שלו הוא בטח יותר רוצה לנסות עוד דברים חדשים לגמרי בחייו ממך. את פשוט לא משרה עליו בטחון לדבר ולנסות מספיק. הוא רוצה לגעת את יודעת את זה...תעזרי לו! תודה.

dora58

New member
היי

סורי אבל הייתי חייבת להגיב על ההודעה שלך...סורי אם זה לא נשמע טוב אבל היא ביקשה ייעוץ היא לא ביקשה שתלמדי אותה לדבר...ולמה את כל כך בטוחה שהיא לא משרה עליו ביטחון?אניוויי הייתי חייבת להגיב כי זה ממש הפריע לי..שבת שלום

sani48

New member
על מה אתה מדבר?

הבחורה חיכתה חודש בשביל שהוא ינשק אותה,אז היא לא מספיק סבלנית ועדינה בשבילך?
,רב הבחורות היו זורקות אותו מהחלון אחרי שתי פגישות חח,אז אגרסיבית ופרחה היא לא(אם כן היא לא היתה בוחרת בגבר שאין לו שום נסיון),בסך הכול היא קצת מתוסכלת,אפשר להבין אותה לא?שבת שלום

sani48

New member
היי

אולי תשימי לו איזה סרט רומנטי שיש בו הרבה נשיקות לוהטות,ותגידי לו מותק,סתכל טוב ותלמד
,ואם זה עדיין לא יעזור והוא ימשיך להיות צנון אז תעוררי אותו באיזה כאפה :),ותתחילי ליזום גם את מהלכים את לא צריכה לחכות שהוא יעשה משהו,רק תיהי עדינה איתו לא להגזים טוב? :),מקווה שהוא יפתיע אותך היום ושיהיה לכם לילה רומנטי במיוחד,שבת שלום

סאני! חחח מה זה ?!

הייתי בטוחה שתתן לה איזו עצה רומנטית מנקודת מבט גברית, ובמקום זה אתה קורא לו צנון ואומר לה להעיף לו כאפה!

sani48

New member
כאפה יכולה להית רומנטית מאוד :)

והכוונה היתה שתנער אותו קצת שיבין שיש פה מישהי שזקוקה להרבה חום ואהבה :)

שלום

לכל אדם העדפות משלו. גם אני לא אוהב נשיקה צרפתית בפה פתוח בגלל הרוק ואני מעדיף בפה סגור כי זה חמים ועדין ונעים. תני לו להתאים את המגע שלו למה שהוא אוהב ואל תכפי עליו.
&nbsp

המשך

אם את רוצה להגיע לקרבה רבה יותר, אני מציע שתעשי זאת דרך הקשר הרגשי. צרי את רוב המגע כמחוות אהבה, והשקיעי בקשר מבחינה רגשית בדיבור ובמעשים משותפים. ככל שיתחזק הרגש עם הזמן, המגע יתקרב בטבעיות.
&nbsp

את לא צריכה לומר לו במילים..

יכול להיות שמאחר ואת הראשונה הוא קצת חושש ולא בדיוק יודע עד כמה להתקדם וזה בסדר. לומר לו לא חושבת שיש צורך, פשוט קחי יוזמה ותנחי אותו בזמן אמת , תתקרבי פיזית, וכשאתם מתנשקים אז קחי צעד קדימה תוך כדי והוא יזרום איתך, נשמע שהוא קצת חסר ניסיון ובעיני זה דווקא מקסים, תנחי אותו עד לאן את מרגישה בנוח להגיע, ברגע שהוא יזרום איתך אני מאמינה שהוא ייפתח.
בהצלחה!

מה הקשר..

היא היא החברה הראשונה שלו, טבעי שאולי יחשוש או לא ידע איך להתקדם.

רואה 6 6

New member
אינטואיציה בעיקר,מרגיש לי שזו אפשרות.

וגם האפשרות הזו טבעית לחלוטין ויכולה להשתקף מהתנהגות כזו.

סיגלית 2014

New member
מנהל
רומנטיקה ניסית?

לא סתם נכנסת לפורום של רומנטיקה, נכון?

תשמעי יקירה, זה נכון שזה כיף שגבר יוזם, זה אומר שהוא מעוניין בך. אבל אפשר ואפילו רצוי שאת תזמי ולא תחכי לו.
אם את החברה הראשונה שלו, יכול להיות שהוא חושש, מתבייש, לא יודע איך "לאכול אותך".
לא לכל הגברים יש אומץ, יש גברים מאד מאד מאד ביישנים (וזה אפילו מקסים בעיני).
השתמשי בקסם הנשי שלך, תלטפי אותו, תסמני לו לפתוח את הפה ולהיפתח אליך.... את יכולה ליזום בעדינות. מה רע בזה?
כבר נאמר כאן משהו על רוך נשי ואולי השאר היה בוטה מדי לדעת הגולשים אבל.... יש בזה משהו. רוך נשי ועדינות עושים את העבודה.

Daolina

New member
אולי הוא מפחד להיות בוטה מדי, יוזם מדי

חושש להבריח אותך כי אין לו נסיון עם אחרות. ומרוב שהוא חושש הוא לא שם לב כמה את רוצה.
אז הגיע הזמן כמו שכתבו לך להיות את היוזמת. ליצור את האינטימיות שתוביל לנשיקה מלאת התשוקה שאת כל כך רוצה.
את גם יכולה לשאול אותו אם הוא נישק פעם ואם יש לו נסיון . לדבר על זה בהומור. ואם הוא אומר שלא אז ללמד אותו.
מקווה שעוד יהיו לכם מלא נשיקות נפלאות ביחד

למעלה