עזרה להולנדית שלום האם ניתן להעזר במי מחברי הפורם בתירגום מהולנדית לשפה העיברית בתודה משה
M mosheke New member 24/8/12 #1 עזרה להולנדית שלום האם ניתן להעזר במי מחברי הפורם בתירגום מהולנדית לשפה העיברית בתודה משה
M mosheke New member 27/8/12 #5 עזרה בתירגום של אני זקוק לתירגום פשוט [ באתר חיפוש נכסים מוכר ] . נכס שאני מתעניין - דברים טכניים . האם יש מי השולט בקריאה שניתן להעזר בו . וכמובן לא יקופח . בתודה משה
עזרה בתירגום של אני זקוק לתירגום פשוט [ באתר חיפוש נכסים מוכר ] . נכס שאני מתעניין - דברים טכניים . האם יש מי השולט בקריאה שניתן להעזר בו . וכמובן לא יקופח . בתודה משה
R ronieth New member 25/8/12 #3 מה אתה צריך מה אתה צריך תרגום רשמי ? אני כן יכולה לתרגם אבל אני חובבני מכירה מתורגמן אם תרצה אתן פרטים
מה אתה צריך מה אתה צריך תרגום רשמי ? אני כן יכולה לתרגם אבל אני חובבני מכירה מתורגמן אם תרצה אתן פרטים
ח חקלאי פיקח New member 25/8/12 #4 כמו שנאמר אצל חברי הפורום הנכבדים הכל תלוי ברמת התרגום. אני מכיר ישראלית העובדת כמתורגמנית להולנדית ברמת מסמכים רשמיים, כמובן שזה בתשלום.
כמו שנאמר אצל חברי הפורום הנכבדים הכל תלוי ברמת התרגום. אני מכיר ישראלית העובדת כמתורגמנית להולנדית ברמת מסמכים רשמיים, כמובן שזה בתשלום.