עזרה לגהי חצאיות...

עזרה לגהי חצאיות...

שלום בנות. נעים מאד, תחילת שבוע 17, עם שלישיה בבטן (שיהיו בריאים!) אני הולכת רק עם חצאיות, ולא מצאתי בנתיים, באיזור שאני גרה (נתניה/חדרה) כרגע יש לי רק שתי חצאיות שאני הולכת איתן, משנה שעברה, של "פוקס", שיש בד כותנה שנמתח למעלה. אפילו בקטלוגים של בגדי הריון יש איזו חצאית אחת, ושמלה אחת... מה אתן מציאות לי? אודה מאד לעזרתכן! הרבה אושר ובריאות לכולן.

sexy nine

New member
קחי חצאיות מהארון שלך

ותחליפי את אזור החגורה שלהן ברצועת לייקרה נמתחת. עדיף לקחת חצאיות שקצת גדולות עליך. את יכולה לתת את זה לתופרת או לעשות בעצמך אם את יודעת תפירה בסיסית. סחתיין על השלישיה! שיהיו בריאים והמשך הריון תקין וקל.

תודה רבה+שאלה../images/Emo140.gif

תודה רבה. האם תופרת תדע למה אני מתכוונת? לי אין שום ידע בסיסי בתפירה...

sexy nine

New member
בטח, אני רק אנחה אותך מה לקנות

יש שתי אפשרויות: האחת- לקנות בד לייקרה ולתפור אותו במקום החגורה של החצאית. צריך לקנות 80 ס"מ. השניה- לקנות גומי יפה, בעובי של 5-8 ס"מ ולתפור אותו. הגומי ישב מתחת לבטן. לדעתי יותר נוח ללבוש בד לייקרה, את יכולה למתוח אותו על הבטן או לכווצ'צ' אותו מתחת לבטן. בהצלחה.

את מה זה מתוקה! אפשר עוד שאלה??

האם זה חייב להיות לייקרה, או אפשר גם כותנה? יש לי חצאית של פוקס עם כותנה למעלה, את יודעת, שאמורים לקפל (היה מאד אופנתי לפני שנה, או שנתיים) והיא מאד מאד נוחה לי. זה כותנה, אבל היא נמתחת (אולי מעורבת בלייקרה??)
תודה!

sexy nine

New member
כל מה שנמתח מכיל לייקרה

כותנה עם לייקרה זה טוב, אבל המתיחה צריכה להיות ממש גדולה, את הרי לא רוצה שזה יחזיק מעמד חודשיים- שלושה, אלא שישמש אותך לכל ההריון. אם הבד נמתח כמו שצריך אז מצידי הוא יכול לעשות את העבודה. תמדדי את ההיקף שלך כדי שתדעי כמה בד לקנות. היקף כפול 80 ס"מ.

רציתי להגיד לך שעשיתי זאת...

לקחתי שתי חצאיות למתפרה, אפילו לא קניתי בד, הם הזמינו. בקיצור, יצא מ-ה-מ-ם! הם לקחו לי 40 ש"ח לכל חצאית. (היה צריך פרום גם את הבטנה, ואחר כך להחזיר) בכל אופן, בשבילי זה שווה כל שקל, כי אני כ"כ מאושרת, שיש לי סוף סוף שתי חצאיות ממש יפות ונוחות! תודה רבה לך על היעוץ.

sexy nine

New member
תענוג לשמוע ../images/Emo24.gif

אז 40 שקלים כולל הבד ופרימה של הביטנה? כל הכבוד להם
אני מקווה שהביטנה מבד אלסטי, אחרת לא עשינו בזה כלום.

מותק71

New member
נסי כאן

טל מונסון - קניון צ הדרך לידך תשאלי מראש האם יש למידותיך אופנה מקסימה ומחירים נוחים גם קיבלתי שם זוג גרבים מעוצבות מתנה

טלילא

New member
למחפשת החצאיות בשרון

יש באמאל'ה בזכרון יעקב- במדרחוב מבחר מדהים של חצאיות מומלץ!!!

למעלה