עזרה לגבי רסטלס

Elphaba

New member
עזרה לגבי רסטלס

היי כולם!!! אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבי הרמזים שקיימים בפרק רסטלס 4x22 ובמיוחד לגבי הרמז של 7:30 שמופיע על השעון בחלום של באפי. ולא - אין צורך לפרט לגבי "Be back before Dawn"... תודה!!!!!!!!!!

Elphaba

New member
כבר הייתי שם ולצערי

אין שם פירוט על 7:30 ואני ממש זקוק לזה. אני זוכר שהיה איזה קטע ש7:30 זה כמו 730, או 2X365 כלומר שנתיים. אבל אני לא זוכר בין מה למה. מישהו זוכר לפחות את זה? הפרט הזה ממש חשוב לי. תודה!

willkins

New member
שנתיים

בסוף עונה 3 של באפי היא נמצאת בחלום יחד עם פיית' (שבתרדמת) ופיית' אומרת לה Miles to go - Little Ms. Muffet counting down from 7-3-0 סוף עונה 3 היא בדיוק שנתיים לפני שבאפי מתה בסוף עונה 5. למעשה זה גם שנתיים אחרי שהיא מתה בסוף עונה 1. בחלום ברסטלס באפי רואה שעל השעון כתוב 730 אבל טארה אומרת שהוא טועה כי כמובן נותרו רק 365 ימים עד המוות שלה.

Elphaba

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה בדיוק מה שחיפשתי... כבר עבר הרבה זמן ושכחתי...

kittycatbone

New member
וואי,

לא הכרתי את הפירוש הזה!
או יותר נכון, הכרתי בערך את הפירוש של פיית', אבל לא של רסטלס, במיוחד כששתי הדברים מקושרים אחד לשני
אררג, זה גאוני!!!! |אובר-התלהבות|

kittycatbone

New member
בגלל זה,

היא אמרה שטארה תיקנה אותה
ועומרייייייייייייי!!! טוב לראותך שוב בפורום!!
^^

קנדרה

New member
תשובה נוספת לגבי 7:30

לפי אחד המאמרים שקראתי על באפי הניתוח הוא קצת שונה. בפרק סוף העונה השלישית בבאפי אחרי שבאפי דקרה את פיית' ונתנה לאנג'ל לשתות מדמה באפי נכנסה למצב של חוסר הכרה. במצב הזה היא חלמה חלום שבו פיית' והיא נמצאות בחדר ומתחילות לסדר מיטה, בחלום הזה פיית' אמרה לה את המשפט הבא "little miss mupet is coming" והן מסתכלות על השעון שמראה את השעה 7:30 . המסר הוא שעוד 730 יום כלומר שנתיים (2*365) דון מגיעה לחייה של באפי והיא little miss mupet . מה שמסתדר נכון כי באמת דון הגיעה לחייה של באפי שנתיים לאחר מכן בתחילת העונה החמישית. אחר כך השעון מופיע שוב בפרק האחרון של העונה הרביעית כשהפעם טארה מתקנת את באפי ואומרת לה שהשעה בכלל לא נכונה. השעה באמת לא נכונה כי כבר עברו 730 יום (עברו השנתיים) ודון כבר ממש בדרך. מה שמסתדר טוב עם המשפט האלמותי "be back before dawn".

קנדרה

New member
תיקון טעות

טעות בכתיבה והציטוט המדוייק הוא Little Ms. Muffet counting down from 7-3-0 ולא כמו שכתבתיlittle miss mupet is coming

למעלה