עזרה לגבי פסתנר ZENDER

Bavmorda

New member
עזרה לגבי פסתנר ZENDER

שלום לכם, אני זקוקה לעזרתכם
. יש לי פסתנר של חברת ZENDER והוא ישן, כבן 25 שנה לערך. לא קנינו אותו מחנות אלא מבעליו הקודמים (לפני 25 שנה). בסה"כ הוא שמור טוב, ואין לו תולעי עץ שיכול והדביקו רהיטים אחרים בבית. (
זה הבהיל אותי כמו שקראתי בהודעה של S h a b l u l ...).
האם מצויין איפושהו על גוף הפסנתר מתי הוא יוצר
בכמה אפשר למכור פסתנר שכזה
לדעתי הוא גם דורש לא מעט ניקוי כי (תהרגו אותי אם אני יודעת איך רואים להן) אצבעות הלבד המקישות על המיתרים מאובקות. אודה לכם על כל פיסת מידע (נכונה) שתוכלו לתת לי. סופשנעים לכווולכם

utoo

New member
מישהו כבר שאל

תכנסי לדף מס' 3 בפורום להודעה מתאריך 13.4.03 יש שם תשובה.

דניעל

New member
כתבתי קצת למטה לגבי תאריך היצור

על הפסנתר שלי גילינו את התאריך, בטווח משוער של שנתיים בערך, לפי התערוכות בהן הציגה החברה. לגבי ניקוי פנימי - אני עברתי עם שואב אבק על המיתרים ועל תחתית תיבת התהודה. לגבי הלבד - הייתי קצת מפחדת שיעוף שם משהו, אם כי נראה לי לא סביר. מכוון שסידר לי את הפסנתר הרים את כל הקלידים (זה לא משהו שעושים לעיתים קרובות), ושאבנו אבק גם משם. פעם סיפרתי כאן על הטיפול עשרת-אלפים שעשינו לפסנתר, ועל מה שגילינו מתחת לקלידים... אם הפטישים חרוצים באופן לא אחיד על ידי המיתרים (זה קורה עם הזמן), צריך לשייף אותם. גם זאת עבודה שהמכוון עשה אצלי עם פצירה חשמלית מיוחדת. לגבי תמחור - כמו שכתבו לך, תתיעץ במכוון. זה מה שאני עשיתי כשקניתי את הפסנתר שלי.

דניעל

New member
עכשיו שמתי לב

שההודעה שלי לגבי הטיפול המקיף שהפסנתר שלי עבר רצה בסרגל למעלה תחת הכותרת "טיפול עשרת אלפים לפסנתר" או משהו כזה.

למעלה