עזרה לגבי סינגפור

עזרה לגבי סינגפור

שלום, קפצתי לביקור בפורום שלכם, ואני צריכה בבקשה עזרה על סינגפור (אנחנו עוצרים בדרך בין ניו זילנד לדרום מזרח אסיה). כמה זמן מומלץ לשהות שם? מה סדר גודל המחירים? מה כדאי לראות/ אסור לפספס.. אשמח לעזרה!
תודה!

דיווחים מהשטח

תפסת אותי באי הקטנטן והשחצני, אז ככה: קודם כל אני חייב לציין שיש לי באופן אישי המון נגד סינגפור- שהיא המייצגת הקיצונית של תרבות הקניות, רוב האנשים אנוכיים, אין נשמה - הכסף מזיז פה הכל, אין טבע כמעט בכלל, התרבות המרכזית היא תרבות השופינג, חם ולח פה ככה שמסתתרים בעזרת המזגן, אין ממש ים וחופים, אנשים עובדים ועובדים ועובדים כי זה מה שיש לעשות פה. ומסכימה איתי סימה הדיילת מאל על שדיברתי איתה על זה במטוס ממש לפני יומיים. זהו, עכשיו אחרי שהוצאתי קצת קיטור, הנה כמה דברים שאולי תמצאי מעניינים: סינגפור זה אי קטנטן בגודל 40X20 ק"מ, בנוי ברובו ומאכלס סינים, מלאזים והודים במקביל להמוני זרים. יש פה תחבורה ציבורית מצויינת וזולה שכוללת מוניות, רכבת תחתית ואוטובוסים. רוב הדברים שיש לראות הם מעשה ידי אדם: * פארקים - אם אוהבים לראות חיות - קיימים מספר פארקים: ג'ורונג (פארק ציפורים), ספארי לילה, גן חיות ואקוואריום. ניתן לקנות כרטיס משולב לשלושת הראשונים במחיר מוזל. * אי מלאכותי בשם סנטוזה - חופים עם חול שהביאו מהמדינות מסביב, כמה פארקים ומסלולי הליכה ואופניים. וגם מזרקה מרשימה אחת. * מרכזי קניות - במיוחד נפוצים מוצרי אלקטרוניקה. * ניתן לשוטט ברגל במספר מקומות מעניינים. * אם אוהבים קצת טבע - קיימים גנים בוטאניים (יפה) ושמורת טבע מקסימה בשם SUNGAI BULOH שנמצאת לא רחוק מהגבול המלאזי וניתן לראות לטאות ענק, דגים יורקים, קרוקודיל אחד, עכבישים גדולים ועוד ועוד. * שווקים שונים עם פירות טרופיים ומיני ירקות שונים ומשונים שנותנים קצת הרגשה של דרום מזרח אסיה. בשלושה ימים ניתן לראות הרבה מסינגפור הקטנה והמחירים פה יקרים בהשוואה לשכנה התאית מצפון אבל סבירים בהחלט. תחבורה ואוכל זולים ודי טובים, כניסות לאתרים - מחיר סביר. אופיר

למעלה