עזרה לגבי סטנדים.

DJ RT

New member
עזרה לגבי סטנדים.

שלום לכולם, הרבה זמן לא הגבתי פה, אבל ראיתי הכל ואני עוקב כל יום. יש לי שאלה: אני מקרוב הולך לקנות מערכת חדשה אחרי המפקס שיש לי. ואני צריך לקנות למערכת החדשה סטנד היי-הט וסטנד לצ'יינה שיש לי. אני דל תקציב, הסתכלתי באיזה אתר באינטרנט שרוצה 226 שקל+- על סטנד להיהט של גיברלטר. בכתובת הזאת: http://www.vintagedrum.com/item/Gibraltar-Medium-5607-Hi-Hat-Stand-DY-ST4145607 דעות בבקשה. בנוסף אני צריך סטנד לצ'יינה, אולי עדיף בום, עכשיו אני מדגיש הצ'יינה שלי קלה מאד,אז אני לא צריך סטנד לצ'יינה מפלצת. תודה מראש לכולם, זה דיי דחוף כי אני כנראה קונה את המערכת החדשה השבוע... לילה טוב לכולום, אוהב אתכם, רועי.

Crazy Diamond85

New member
תכלס אם הצ'יינה קלה..

אז כל סטנד יכול להתאים.... בום זה עניין של נוחות :) לגבי ג'יברלטר הם חברה ידועה ואמינה לפי מיטב ידיעתי

kfirshap

New member
למה לא לקנות סטנד היהט בארץ?

להזמין מחו"ל יעלה לך עוד משלוח ואין לך אחריות על מה שקנית. תשקיע עוד טיפה כסף ותקנה סטנד איכותי בארץ לגביי הסטנד לצ'יינה ממליץ לך לקחת בכ"ז סטנד מאסיבי ואיכותי לך תדע למה תשתמש בו לעתיד אולי תמצא תחליף לצ'יינה ותרצה את הסטנד למשהו מאסיבי יותר? אגב אם היא כל כך קלה ופשוטה למה שלא תשתמש במיניבום או בום על קלאמפ?

DJ RT

New member
כנס

עזוב אחריות והכל אין יל כסף אז אני מזמין מקול אז יעלה 300 שקל הסטנד כולל משלוח, בסדר,אני גם לא משלם עליו (על המשלוח) אני יקנה בארץ סטנד רגיל, נראה כבר מה יהיה. תודה בכל זאת.

kfirshap

New member
אחי לך תדע מה יקרה לו במשלוח

נדיר למצוא חלקי חילוף לסטנד היהט בארץ. אני הייתי הולך על סטנד מהארץ.

למעלה