עזרה לגבי מחשב נייד...

tomgirl21

New member
עזרה לגבי מחשב נייד...

שלום לכולם! קניתי לפני מספר חודשים מחשב נייד, עם מודם אלחוטי בתוכו, מחשב של טושיבה... רציתי לדעת באילו דרכים אני יכולה להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייד???...הכוונה היא שהמחשב יהיה מחובר מכל מקום ובכל אפשרות, ולא רק בבתי קפה ומקומות אחרים שיש בהם ראוטר <<חיבור רשת>>... הבנתי שיש אפשרות דרך החברה הסלולארית לחבר את הפלאפון למחשב הנייד, וכך לגלוש דרך חבילת גלישה שבעצם הפלאפון הנייד הוא זה שישמש כמודם של המחשב הנייד.... רכשתי חבילת גלישה זו, והסתבר שהיא לא מתאימה למחשב הנייד שלי מכיוון שבמחשב הנייד יש וינדוס ויסטה <הוינדוס החדש>... ולא וינדוס XP המוכר לחבילת הגלישה של הפלאפון... אשמח לעצות והסברים לגבי פתרונות, איך אני יכולה להתחבר למחשב הנייד לאינטרנט.. יש סוגים של מודמים שאפשר לחבר למחשב הנייד דרך USB....או משהו בסגנון שיכול לתת לי את האפשרות להתחבר לאינטרנט מכל מקום במחשב הנייד... מחכה לתשובה מהירה, זה די דחוף לי.... תודה מראש לכל העונים!!! לילה טוב שיהיה....

יש לך כרטיס רשת אלחוטי ולא מודם אלחוטי

את החבילה של הפלאפון כדאי לבטל גם כי היא יקרה וגם כי היא לא מתאימה לך. כדי להתחבר לאינטרנט את צריכה נתב אלחוטי שיתחבר למודם שיש לך בבית. את השאלות האלו הכי טוב לשאול בפורום רשתות ופס רחב-יש שם מומחים והם יעזרו לך.

bar666xp

New member
אישית לא ממליץ על חבילות הגלישה דרך הסלולרי

מהסיבה הפשוטה המחיר. לגבי המערכת הפעלה אין קשר בינה לבין חבילת הגלישה... יתכן ויש צורך בדרייבר ו/או מודם אחר כדי שיהיה תואם למערכת הפעלה ו/או למחשב {EXPRESS או PCMCIA או USB} אם הטלפון הסלולרי עצמו הוא זה שמשמש ב99% כי צריך דרייבר תואם כדי שישמש כמודם סלולרי {לפעמים זאת בעיה למצוא אם יש ביכלל אחד תואם}. ושוב לא ממליץ על האיטרנט דרך הסלולרי.. לדעתי הוא לא יותר ממתן מענה של דוא"ל וכדומה במקומות בהם אין שום דרך אחרת ויש חובה/צורך אמיתי באינטרנט.

למעלה