עזרה לגבי מוסך

sparklight

New member
עזרה לגבי מוסך

חברים, התייאשתי סופית!!! ביקרתי ב-4 מוסכים בשבוע האחרון לגבי הצעת מחיר לתקלה שיש לי - נזילת שמן מפילטר האוויר. כל אחד נתן לי מחיר אחר לגבי תקלה אחרת שהוא חושב שקיימת באופנוע, והם גם אומרים שכדי לדעת מה צריך לתקן צריך לפתוח את המנוע, וכאן הפואנטה!!! - הם מסבירים בחיוך רחב שאחרי שהם פתחו את המנוע ע"מ לתת הצעת מחיר, אי אפשר לסגור אותו בחזרה בלי לתקן את התקלה !!! איזה מין אבסורד זה??? אי מיואש טוטאלית ונוסע עם תקלה בכלי בגלל אובדן עצות. PLEASE HELP

sparklight

New member
לא.

האמת, אני בתחום פחות משנה ועדיין על 150 סמ"ק, אבל זה בסדר, כבר הספקתי להבין שכשאני יורד לדרום ת"א לא לשכוח להביא קופסת ואזלין גדולה מהבית... אז מי זה אמיל?

super rider

New member
אמיל אופנועים ברח' שונצינו 12 ת"א

הבן אדם פשוט עם לב זהב, לא יחרטט אותך בשטויות. אני מכיר אותו רק כמה חודשים ומאד מאד מרוצה מהשירות שקיבלתי. שווה לנסות. טל': 03-5619458 תגיד לו שהגעת דרך סער. בהצלחה !

MexMex

New member
בכלל לא אבסורד...

כדי לאבחן את התקלה ב100% (הרי אתה לא רוצה ניחושים, נכון?) חייבים לפעמים לפתוח מנוע... ומה אתה רוצה? שיפתחו מנוע, יתנו הצעת מחיר, והיה ולא מוצא חן בעיניך, שיסגרו חזרה, וכל זה ללא תשלום? מדובר פה בהרבה (מאוד) שעות עבודה... הם יכולים להעריך לפני, אבל לא בהכרח יוכלו לאבחן ללא פתיחה. בחלק מן המקרים, בכלל לא ניתן לסגור ללא תיקון ראוי (מיסבים לדוגמא). כך ש(לדעתי), אין פה אבסורד כלל... אדיוס

sparklight

New member
ברור לי, אבל...

ההערכה של 3 מתוך הארבעה הייתה שצריך לעשות רינגים, משום שאם שמן בורח לכיוון פילטר האוויר, צריך לעשות חריטה. אבל... הצעות המחיר נעו בטווחים של 800-1500 ש"ח !!! כן,כן, לאותה עבודה - מנוע עליון לדינק 150.

למעלה