עזרה לגבי לונדון

JungleBoi

New member
עזרה לגבי לונדון

שלום שאלה לי אליכם: האם אזור פדינגטון הוא אזור עם הרבה ערבים? והאם זה איזור בטוח עבור ישראלים? תודה

גוזליה

New member
אלא אם

אתה מסתובב עם חולצה שכתוב עליה בעברית או מקעקע על המצח "אני ישראלי"- איזו סיבה יש למישהו כאן לחשוד שאתה ישראלי?!

baleful

New member
אני יכול להבין מאיפה עולות השאלה והחששות

ביומיים האחרונים חיפשתי בקדחתנות דירה והגעתי להרבה מאד איזורים שבחלקם גרים המוני "בני דודים" מכל הסוגים והמינים (איראנים, ערבים,פקיסטנים וכו וכו' שאת כולם מקשרת הדת המוסלמית). חייב להודות שהאיזורים האלה לא ממש עשו לי את זה. לא ממש נעים לצאת מהבית/דירה ולראות רק "בנות דודות" עם רעלות ברחוב. לענייננו - לא יודע לגבי פדינגטון, אבל בהמפסטד (על כל גרורותיה של השכונה: וילג', דרום ומערב) יש אוכלוסיה ממש ממש נחמדה וצעירה, חלקה מקומית וחלקה מהגרים ממערב אירופה ואפילו שמעתי ברחובות לא מעט עברית (מדוברת בפיהם של ישראלים חילונים, בניגוד לגולדרס גרין או הנדון - שם רובם חובשי כיפות). ממליץ לרכז את החיפוש באיזורים המפסטד, סוויס קוטג', סט. ג'ונס ווד (אבל קח בחשבון שהם איזורים יקרים יותר). בהצלחה!

גוזליה

New member
סורי, אני לא יכולה להבין.

אולי אני נאיבית וחיה בסרט, אבל אני ממש לא חיה בהרגשה שכולם רוצים להרוג אותי. יכולה להגיד לך שאני נתקלת ב"בני הדודים" כפי שהגדרת במרכז לבריאות הילד ובמרפאת הGP שלנו המון, ומי שיותר לא נעים לו ומוריד את הראש זה הם. מקסימום מעקמים את האף. שיעקמו. לא מפריע לי לצאת מהבית ולראות נשים עם רעלות, שיהיה להן לבריאות, ובינינו? לונדון מוצפת בבני הדת המוסלמית. מוצפת. אז לא תראה אותם ליד הבית? תראה אותם ליד העבודה או כשאתה הולך לקניות (ותנוח דעתו של השואל המקורי- הוא יראה גם יראה). איך אתה מתייחס לזה זה כבר עניין שלך. ולא יודעת אם פדינגטון עונה להגדרה של "שכונה עם הרבה בני דודים" (כפי שהגדרת). אני די בספק.

baleful

New member
זכותך המלאה לחיות/לגור איפה שטוב/כיף לך

לא זוכר שכתבתי שאני מרגיש שכולם רוצים להרוג אותי. פשוט מאד לא נעים לי ללכת ברחוב ולחשוב שאני במרכז טהרן.. בטח שלא בשכונת המגורים שלי. לגבי איזור העבודה או בזמן קניות - אין לי יכולת לשלוט על זה מן הסתם. רק בריאות ו-מע סלאמה

גוזליה

New member
אבל זה מה שניסיתי להסביר

ובאמת שאין צורך להעלב- אתמול נסעתי דרך גולדרס גרין- תסכים איתי שזו אחת השכונות היותר "יהודיות"/"ישראליות" בלונדון? ועדיין היו המון המון המון המון נשים עם רעלות ברחוב הראשי שם.

baleful

New member
אהה.. ממש לא נעלבתי

אני מאד שמאלני בדעותי ואין לי בעיה עם אנשים מכל הסוגים והמינים. גם לא עם ערבים.. סתם יותר נעים לי לגור בשכנות לאנשים שיש לי איתם יותר במשותף.. שיכולים גם להיות חברים שלי.. גם אני עברתי ללונדון.. וגם אני עברתי אתמול בגולדרס גרין.. וגם אני צאצא לסבים בולגרים ובהליכים לקבלת דרכון.. תראי כמה משותף יש לנו..

גוזליה

New member
../images/Emo6.gifצודק לגמרי../images/Emo140.gif

ואתה צודק בדבר נוסף- המגורים ליד שכנים שאין לנו כלום משותף איתם- לא קל. לא קל בכלל. ומודה ומתוודה- הייתי רוצה שיתאפשר לנו לגור בשכונה יותר "מקורבת לצלחת"- כי בחיי שאין לנו שום קשר ולו המינימלי ביותר עם השכנים (חוץ משלום-שלום בבוקר ולא מעבר לזה). כרגע זה לא רלוונטי, בעתיד- הו נואוז

TrigATUSA

New member
אתה בכלל מבין מה זה שמאלני?

לתשומת לבך להיות שמאלני זה כולל גם לא להיות גזעני וקסנופובי, אז אתה מתבקש להפסיק ליחס לעצמך את התווית הזאת

baleful

New member
אהה. נכון. אני טיפש.

ולא מבין מה זה להיות שמאלני. לתשומת ליבך להיות נחמד זה כולל לא להתייחס לסביבה שלך בהתנשאות. במקום לתרום לפורום הזה, אתה רק מעיק.

TrigATUSA

New member
גם הגזענות הבהמית שלך מאוד מעיקה

וזה שאתה קורא לעצמך X לא עושה אותך X גם אם תקרא לעצמך מלכת אנגליה זה לא הופך אותך למלכת אנגליה לעומת זאת, הדיעות שלך גזעניות ומגעילות ובהגדרה שמאלני לא אמור להיות גזעני זה אולי טיעון לוגי מסובך בשבילך אבל תנסה לקרוא אותו כמה פעמים אולי תבין בסוף

baleful

New member
אתה לא שווה התייחסות

אם היית מכיר אותי - הדבר האחרון שהיית מייחס לי זה "בהמיות". המון הצלחה בהמשך החיים הנפלאים שלך

למעלה