עזרה לגבי המבנה MSG..

Hell Shooter

New member
עזרה לגבי המבנה MSG..

אני בידיוק ממש את האפשרות Find בעורך טקסט שלי.. כשנלחץ התפריט Find זאת הפונקציה הנקראת:
קוד:
 BOOL DoFind (HWND hwnd) {     FINDREPLACE fr;     CHAR szFindWhat[80];       HWND hdlg = NULL;     ZeroMemory(&fr, sizeof(fr));     fr.lStructSize = sizeof(fr);     fr.hwndOwner = hwnd;     fr.lpstrFindWhat = szFindWhat;     fr.wFindWhatLen = 80;     fr.Flags = 0;     hdlg = FindText(&fr); }
עכשיו אני יודע שבנוסף צריך לשים בלולאה של ההודעות את הפונקציה IsDialogMessage הפרמטר הראשון הוא hdlg. והשני צריך להיות מצביע למבנה MSG. מה ז"א? אני פשוט יכול לעשות ככה: MSG msg; IsDialogMessage(hdlg, &msg); ?

voguemaster

New member
למה צריך להשתמש בפונק' הזו ?

זו פונקציה שכל תפקידה הוא להגיד לך אם ההודעה שמתקבלת בתור ההודעות מיועדת אל הדיאלוג שאת הידית (HANDLE) אליו אתה מעביר. אם כן היא גם תבצע פירוש של ההודעה (ראה תיאור הפונקציה). אתה לא יכול סתם להעביר MSG לפונקציה הזו. MSG זה מבנה שמתאר window message כמו WM_COMMAND המוכרת לכולם. בתור ההודעות שלך ושל החלונות שלך כל הזמן מתקבלות הודעות, אחרי GetMessage קיבלת מבנה MSG שמתאר הודעה כלשהי שהחלון קיבל, אותה אתה יכול להעביר ל-IsDialogMessage.

Hell Shooter

New member
אז מה לעשות? איך אני יכול לממש

את האפשרות של Find למציאת מחרוזת בטקסט?

למעלה