עזרה לגבי בעיית AUDIO

dash 4

New member
עזרה לגבי בעיית AUDIO

שלום לכולם, ברשותי כרטיס קול מסוג ESI JULIA. כאשר אני מנסה להפעיל את המטרונום על AUDIO BEEP, לא שומעים כלום ואין שום אות. הווליום של ה- BEEP מורם וה- AUDIO BEEP מסומן ב- V. לאחר הסרה והתקנה מחדש, עדיין לא נפתרה הבעייה. התקנתי על מחשב אחר עם כרטיס קול פשוט ושם ה- AUDIO BEEP עבד. דוגמא נוספת לבעייה מכיוון אחר היא כאשר אני מנסה להפעיל אפקט באופציית ה- AUDIO כמו למשל NOISE GATE ואז בוחר PREVIEW כדי לשמוע איך זה ייצא, לא שומעים כלום וניתן לשמוע את התוצאה בלבד רק לאחר אישור ביצוע האפקט. אציין שבכל מקרה אחר ה- AUDIO עובד ונשמע בצורה תקינה. בעבר הלא רחוק הכל עבד כמו שצריך ומשום מה לאחרונה הופיע הבעייה שציינתי לעיל. אודה לכם על רעיונות לפתרון הבעיה.

arale1111

New member
זה פשוט פשוט....

לא ציינת על איזו גרסה אתה עובד..... ואני גם מניח שלשמוע ערוצי אוודיו בתוכנה אין לך בעיה.... בכל אופן, לחץ על F4 ע"מ להיכנס חאיזור החיווט הווירטואלי. שם, לחץ על לשונית ה- AUDITION שמתפקדת כחיווט ווירטואלי לחדר הברקה של האולפן- שם יוצא הקליק, ומשם יוצא ה- PREVIEW לכל פלאג/אפקט/חלון עבודה. לכן, עליך לשלוח את יציאת ה- AUDITION אל היציאה המתאימה בכרטיס הקול, דרכה ברצונך לשמוע את הקליק ואת הפריוויו. ממליץ לך לשלוח אותה לאותה יציאה כמו כל שאר ערוצי האוודיו שלך. תאמר לי אם זה הועיל. ארל'ה.

dash 4

New member
אהרלה תודה על התגובה אך לאחר בדיקה

נראה שהחיווט הוירטואלי תקין. ה- ASIO הוא של הג'וליה, ה- LEFT שולח ל- LEFT של הג'וליה והימין לימין של הג'וליה. מה גם שמעולם לא נגעתי בחיווט והוא תמיד הוגדר אוטומטית עם התקנת התוכנה (מדובר ב- SX3). פשוט יום בהיר אחד העסק הפסיק לעבוד. ערוצי אודיו בהחלט אין לי בעייה לשמוע. אשמח לקבל רעיונות נוספים ממך אהרלה ומאחרים. תודה

dash 4

New member
תודה רבה חברים. אכן הפיידר היה למטה. הכל עובד

למעלה