עזרה לבן 16 מאוהב

bilam

New member
עזרה לבן 16 מאוהב

בני בן ה- 16 רוצה להפתיע את חברתו לרגל שנה לחברותם. במועד 1/2 שנה הוא ערך לה סעודה רומנטית לאור נרות על חוף הים (הסבתא בישלה האבא והאח ערכו). עכשיו מנסים להתעלות על כך - מה עושים? נק' להדגשה - הבחור מעוניין להשקיע בעצמו ולא מכיסו. תודה על כל הרעיונות המקוריים (גם על אילו שלא...).

KarinDi

New member
איזה בן יש לך!

ממש ממלא גאווה, כזה רומנטיקן! כמה רעיונות: - טיול לילה- למרות שמתחיל להיות קצת קר, זו חוויה מיוחדת וכיפית - להכין לה אלבום תמונות/לוח עם תמונות-ממיס כל בחורה - לעשות לה מסלול "חפש את המטמון" בעקבות מקומות משמעותיים לקשר שלהם - לקחת אותה לבילוי לא שגרתי: גן חיות, מוזיאון (המדע, חולון וכו')... - לכתוב לה שיר - לבנות לה אתר אינטרנט משהו בכיוון?! אם לא נשמח להמשיך לעזור!

גם אני מכינה משהו לשנה!!

בעוד שבועיים יש לי שנה עם חבר שלי ואני שוקלת להכין לו: שוקולדים מעשי ידי, אלבום תמונות של השנה. עברנו הרבה דברים בשנה הזאת...וכמו תמיד, ברכה מיוחדת. וכמובן לקנות לו איזה משהו.. קרם, אני יודעת.. מעשה שאפשר לעשות: אני חושבת שקשה להתעלות על זה, כי זה נורא יפה. אני ממליצה, סופגניות, שוקולדים ונרות... אפשר לשדרג לפארק? או אחרי סרט טוב? אני גם מצפה לשמוע המלצות! מעניין...

bilam

New member
תודה על כל הרעיונות -מה דעתכן/ם על זה...

הילד וחברתו פעילים בתנועת נוער. חשבתי לארגן איזה שהוא ג'ינגל או שיר שיושר להם ע"י חבריהם תוך כדי או מייד אחרי יום פעילות. משהוא מיוחד שיתאים לזוג. וכמובן עוגה / כיבוד לרגל הארוע.

KarinDi

New member
לא בטוחה שהבנתי

את תארגני או שהוא יארגן? זה יכול להיות נחמד אבל מאוד תלוי באופי של הגברת... אותי אישית זה היה מביך, אני רואה בחגיגות כאלו אירוע זוגי ואינטימי, אבל מאוד מאוד תלוי באופי שלה וכמובן גם שלו!

bilam

New member
ראשית תיקון זיהוי קטן - אני הוא

bilam = "החמור הקטן..." / נביא השקר. חוצמזה הוא (הבן) אמור לעשות/לארגן. הגב' הינה נערה בת 16 (חמודה לאללה) שמאוד נרגשת ממחוות ופחות ממתנות גשמיות. זה מעבר לעובדה ששניהם מאוד מקובלים ואהובים בתנועת הנוער בה הם פעילים. * אגב הרומן שלהם מאור גלוי, ידוע ומדובר בקרב חבריהם, כך שעניין המבוכה אינו מהווה פרטור. השאלה שלי היא לעצם הרעיון (הוא לא מתכוון לבקש את ידה בפומבי - עדין).

KarinDi

New member
סליחה על הטעות

אני מקווה שלא פגעתי ,ממש לא זו הייתה הכוונה. לא חשבתי לרגע שהם מסתירים את זוגיותם, אבל יש אנשים שנבוכים להיות במרכז העניינים ושכל תשומת הלב מופנית אליהם (אני...) וישנם כאלו שמובכים מהבעת רגשות פומבית, והם רבים. רק הצעתי לוודא שלא זה המקרה. אם לא- זה בהחלט רעיון חמוד ומרגש!

למעלה