עזרה, ישראלים טובים

sharom511

New member
עבודה בספרד,איטליה,שוויץ או צרפת

שלום ! אני יודע שזה נשמע אולי קצת כללי, אבל מישהו יכול לתת מידע בקשר לאפשרויות עבודה שם למשך חודשיים-שלושה בתקופת הקיץ? תודה, שרון.

י ש1

New member
עזרה, ישראלים טובים

שלום, קוראים לי יששכר ואני מת לעבוד/ללמוד באירופה, רצוי באנגליה, צרפת, ספרד, פורטוגל, הולנד, בלגיה, דנמרק, שוויץ, איטליה, גרמניה או אוסטריה. אני מדבר עברית וקצת ערבית ויידיש. אפשר להסתדר עם זה באירופה? אולי אפשר לקבל עזרה מהקהילה היהודית בואתיקן? אולי אתם מכירים קורסית בסנסקריט באיי יוון? מישהו מצא את אימא של מרקו?

Sparker

New member
אמא של מרקו פרשה לגימלאות...

מרקו מחלטר בפיאצות עם קופיפו שממשיך לגנוב לחם מתיירים מסכנים... הקהילה היהודית בוותיקן מצאה את ישו ומציעה עבודה תמורת התנצרות...

ipple®

New member
יוד שין אחד.....

נעים מאוד יששכר,בקשר לשאלות שלך, אז ככה: קודם כל רצוי שתהיה חי ולא מת (אחרת זה מתחיל להיות מסריח ולא נעים) לגבי המיקום באירופה, לצערי הארצות ברשימת ה"יעדים המועדפים" כבר תפוסים מה שנשאר זה: פולין, יוגוסלביה (סליחה - קרואטיה וסרביה), אסטוניה, בולגריה, רומניה, הונגריה, וצ'כיה. לגבי השפות - זה נחמד אבל לא ממש מספיק. הקהילה היהודית בוואתיקן תשמח לעזור לך ולפתוח בפניך את שעריה אם רק תהיה מוכן לעשות מספר שינויים קלים באורך החיים והאמונה שלך (תליית משקולות לשיחזור העורלה, ניתוח פלסטי באף חיישור העצם, חימצון השיער לבלונד, הרכבת עדשות כחולות - אבל גם ירוק תופס - השתתפות פעילה במסות יום ראשון ב"בית הכנסת" המקומי ותפקיד ראשי בהצגת חד המולד של הקהילה). לגבי אמא של מרקו תפנה את השאלה לשימשון ויובב. וסנסקריט באיי יוון - לא בבית סיפרינו... ושיהיה בהצלחה.....

blixgirl

New member
../images/Emo23.gifRipple my dear....

Major ouch לגבי ענין המשקולות...
חוצמזה
וערב טוב

למעלה