עזרה! |טל|

«Spider»

New member
טוף

1 לא 2.. 3.. 4.. 5.. 6 הממ אולי אחד קטן באוזן (אבל ממש קטן) 7 סתם.. בלי סיבה מיוחדת

Kryptonite

New member
1. לא../images/Emo168.gif

6. כן, בגבה...
7. הורים. הורים=שטן אני רוצה פירסינג כי אני חושב שזה דבר יפה, שיכול לשפר את המראה החיצוני שלי או משהו... Oo בדיוק כמו שמשנים תסרוקת, שמים ג'ל או משהו, גם פירסינגיכול להוות תוספת חביבה...^^; הורים.
. שטן...

f o x g i r l

New member
חורים באוזניים-יפה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo39.gif../images/Emo166.gif

love amor

New member
-תשובות-

1. כן 2. אחד 3. באזניים 4. הסכימו-ואפילו שכנעו אותי לעשות שהייתי קטנה.... 5. סתם 6. לא 7. יש לי ואני חושבת להורדי אותם כי נמאס לי ואני לא רוצה עוד פירסינג כי זה מגעיל....

Kryptonite

New member
../images/Emo99.gifפירסינג רולז../images/Emo168.gif../images/Emo99.gif

מה הקטע להגיב להודעה של בנאדם שאומר שהוא רוצה פירסינג ב"פירסינג איכס"? לפחות תסביר את עצמך...Oo

../images/Emo3.gif ../images/Emo16.gif

מגעיל אותי לראות ברזלים תקועים בכל מיני חורים בגוף של מישהו...
ניר

GuglyBu

New member
פירסינג = גועל ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המילה פירסינג באה מהשורש pierce שפירושו לחדור (אבל לא סתם לחדור, לחדור שיריון, לחדור משהו שקשה ולא כדאי לחדור אותו) זה די מסביר למה אני חושב שזה מגעיל ... לראות כל מיני מתכות תקועות בגופם של אנשים שאני מכיר ... ודרך אגב, אני לא מוצא שום הבדל בין עגיל באוזן לבין עגיל בגבה. שניהם מכוערים באותה מידה ושניהם מתכות שחדרו לגוף ... ואני בעד שיהיה מותר פירסינג בביצפר כי כל אחד אחראי לגוף שלו והביצפר הוא לא זה שיחליט מה כל אחד יעשה עם הגוף שלו ...

GuglyBu

New member
גם אני עוזר ...

1. אין לי פירסינג 2. אין לי פירסינג 3. אין לי פירסינג 4. הורים שלי מרשים אבל אני לא רוצה 5. אני חושב שכל פירסינג שהוא מגעיל 6. אני ממש לא רוצה
לדעתי כל חור (ואני מדבר גם באוזניים וגם לבנות) זה מגעיל ודוחה
7. כי זה סתם להכניס מתכות ולחורר את הגוף

Bohemian kid

New member
תשובות

1. לא 6. לא 7. כי לחורר את עצמך זה פיכס
נרחבות זה עוד יותר דוחה.

גמאנניייייייי../images/Emo70.gif

1. לא 2. אין
3. אין
4. אני ממילא לא היתי רוצה, אבל גם אם היתי רוצה וגם אם לא היתי עושה בלי לשאול אותם. 5. לא עשיתי, סאמק
6. האמת? פירסינג בגבה נראה די נחמד, אבל אני אישית לא רוצה. 7. חיחי כי לא יפה לי (מן הסתם), והאמת היא שחושבים על זה - זה דיי מגעיל...

S H I L G I

New member
תשובות כנות במיוחד בשבילך../images/Emo8.gif../images/Emo29.gif

1. לא, היו לי פעם חורים באוזניים ואני הולכת לחדש אותם כי השגתי עגילים של סוסים
2.רק באוזניים, היו 3. אוזניים 4. הסכימו 5. כי זה יפה 6. בטח 7.באף, אחד, כמובן 8.כי לא מרשים לי, ירשו לי מגיל 16 ומעלה נטע

gp53

New member
רק בשביל מרטין וליאן../images/Emo26.gif

1. היו לי פעם חורים באוזניים אבל הם נסתמו
2. -- 3. -- 4. הם החליטו בשבילי 5. אמא שלי הכריחה אותו 6. לא ממש, אם הייתי רוצה כנראה כבר היה לי 7. לא עשיתי פירסינג כי אין לי כסף ואני לא רוצה

alinali

New member
תורי..

1) כן 2) 5 3) שלוש באוזן שמאלית {שניים למטה-רגיל ואחד למעלה..}, ושניים באוזן השנייה. 4) לא שאלתי אותם, פשוט עשיתי, אבל הם לא עשו לי כלום, עשיתי בהדרגה והם אמרו שזה יצא יפה.. 5) עשיתי את החורים באוזניים כי זה מאוד יפה לדעתי. 6) לא הייתי רוצה עוד חורים בשום מקום בגוף..הייתי רוצה קעקוע.. 7) יש לי, אני לא רוצה עוד כי מספיק לי מה שיש לי.

.......

1. כן באוזניים 2. 4 שתיים בכל אוזן! 3. באוזניים 4. הסכימו! 5. כי זה ממש יפה! 6. כן אני רוצה אחד בשפה התחתונה ובלמעלה של האוזן1 ומרשים לי לעשות בלמעלה של האוזן! 7. עשיתי

alinali

New member
נכון..

זה באמת מאוד כואב!! חשבתי שהאוזן שלי תיפול מרוב כאבים, וזה עשה מלא דלקות ויש לי היום בלוטה מאחורי האוזן..וזה לא ירד לי יותר, אבל העגיל נראה מאוד יפה שם..וכן, זה באמת מסוכן..ככה אמרו לי אפילו בחנות לפני שעשיתי, אבל זה לא עשה לי כלום, זה רק כאב כמה חודשים טובים. עצה למי שעושה עגיל למעלה באוזן: לא לישון עם העגילים!! זה הורס את האוזן, זה נורא כואב וסתם גורם לדלקות!

Woogyman

New member
ספרי לי על זה.. ../images/Emo110.gif

עשיתי עגיל למעלה באוזן. החירור עצמו לא כאב בכלל, הכאב התחיל רק אחר כך. היה לי את העגיל בדיוק חודש, שבמהלכו לא יכלתי לגעת בעגיל ונהיה לי זיהום ענק שהשאיר לי בלוטה מאחורי האוזן עד היום (את העגיל עצמו הורדתי, היופי לא היה שווה את הכאבים).

למעלה