עזרה! |טל|

Human Nature

New member
עזרה! |טל|

כחלק מפרויקט שאני עושה באנגלית על בודי-פירסינג, אני הכנתי שאלון. אודה לכם אם תקדישו מזמנכם ותענו עליו- אני זקוק לכם
ואנא, כתבו תשובות כנות. 1. האם יש לך פירסינג? (כולל חורים באזניים) 2. אם כן- כמה פירסינגים יש לך? 3. איפה הפירסינגים שלך (באיזה מקום בגוף?)? 4. האם הוריך הסכימו לכך, או שכפית זאת עליהם? 5. למה עשית פירסינג? 6. אם אין לך פירסינג- היית רוצה אחד? אם כן- כמה ואיפה? 7. אם אין לך- מדוע לא עשית עד עכשיו? למה אתה רוצה פירסינג? תודה רבה על שיתוף הפעולה! אבי. נ.ב: לא שרשרתי לעוף, כי רציתי שתשימו לב

LoLo16

New member
../images/Emo101.gifנחלצת לעזרת אבי../images/Emo101.gif

1. לא. אני חושבת שיש לי חורים באזניים, אבל לא היו בהם עגילים כבר שלוש שנים בערך.. 2. שני חורים, אחד בכל אוזן. 3. אזניים. 4. ההורים כפו את זה עלי..
5. כדי לשים עגילים... 6. כן. הייתי רוצה בטבור (אבל מפחדת מהכאב..), בגבה (כנ"ל) ובשפה התחתונה (דאבל כנ"ל). 7. כי יש לי פחד מכאבים..

Piglett

New member
תגידי, את מנסה להתחיל עוד שרשור כזה

? כי זה מוגזם, וזה מעליב. אני לא רוצה כל קשר בכלל אלייך ולהודעותייך האוויליות. נ.ב - היום ב- 10 מאחורי השיח בפארק הציבורי, בסדר?

??

תגיד אתה תמיד כזה נחמד? אני לא מנסה לפתוח עוד שרשור כזה, כי הבנתי שזה דבילי וסתם מציף, ולא צריך להגיד כל דבר מאה פעם, אוקי?! אם כבר מישהו התחיל פה שרשור מטומטם זה אתה, עם 'הבדיחה' הלא כ"כ מצחיקה שלך, למרות שאבי ביקש לענות בכנות. ואם מישהו פה אמור להיעלב זאת אני ולא אתה! תודה לך, ויום נעים.

אטא6טט

New member
עוזר לך :::::::::

1 . לא 2 . 0 3 . 4 . 5 . 6 .לא 7 . לא יודע כי אני פשוא לא רוצה !!! תשובות ארכות אני מקווה שיהיה לך זמן לקרוא את כל זה ....

טוב, נו... ../images/Emo6.gif

1. לא. 2. NA. 3. NA. 4. NA. 5. NA. 6. לא, ממש לא, בשום מקום. 7. למה לא? כי זה ממש מיותר לטעמי ולא מוסיף ליופי...

Piglett

New member
אהה...

1. לא. 6. אממ, כן. אולי עוד שנה אני אעשה באוזן... 7. כי רק עכשיו באמת חשבתי על זה
למה אני רוצה פירסינג? כי זה שאאאאאוווווווההההה... תודה. עכשיו יהיה לך אחלה ציון. ואתה מוזמן למחוק את השאווה הארוך בסוף שאלה 7.

איכסה. ../images/Emo16.gif

1. לא. 2. לא. 3. לא. 4. ?! 5. איכסה. 6. לא, זה מגעיל, אידיוטי, נסיון פתטי לקבלת צומי. 7. ע"ע שאלה קודמת. בהצלחה בעבודה
.
ניר

like daa

New member
גמני../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif

1. לא 2. נאאאדה 3. o_O 4. בלה בלה בלה... [אין לי...] 5. לא עשיתי...
6. הייתי רוצה בטבור [רק אחד בבקשה...] 7. לא עשיתי עדיין כי אני מפחדת מכאבים [ממש ממש ממש ממש מפחדת...]

f o x g i r l

New member
מאשה../images/Emo26.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo166.gif../images/Emo56.gif

בנות מהכיתה שלי עשו עגיל בפופיק ואחת מהן אמרה לי שהיא צרחה
.
אני לא רוצה למנוע מאלה שרוצים לעשות פירסינגים לעשות פירסינג
איך שבא לכם
(כאילו שאני אחת שנותנת אישורים לעשיית פירסינגים
)

like daa

New member
תודה על המידע... ../images/Emo12.gif

אבל אני במילא לא מתכוונת, כי זה בגדר "פנטזיה"... בחיים לא יהיה לי אומץ...
אני פחדנית בטירוף!!! בפעם האחרונה שעשו לי חיסונים הייתי ככה
קרובה להתעלף... בשנייה האחרונה האחות שפכה עליי טונה מים...
אבל תודה בכל מקרה על המידע והאישור

אוקי אה הנה שלי.....

1. לא מממש לא 2. אין לי אף אחד 3.אין לי בשום מקום.. כי אין לי!!!!!!!!!! 4 הורי לא יסכימו לזה ואני לא אכפה עליהם כי אנילא רוצה זה מגעיל! 5 למה לא עשיתי? כי זהמגעיל! 6אין לי ולא הייתי רוצה אחד(זה כבר ברור מהשאלות הקודמות) 7לא עשיתי כי אני לא רוצה וחצמזה המחשבה על חתיכת ברזל שתקועה על הגוף שלי ממש לא עושה לי את זהוטזה גם לא יפה כשחושבים על זה.....

PopPy

New member
....

1. כן 2. שניים [היו לי פעם עוד שניים בכל אוזן אבל הורדתי אותם והם נסתמו] 3. באוזניים 4. הסכימה, הסכימה.. 5. הממ.. כי אמא שלי עשתה לי חורים כשהייתי בת שלוש?
6. אמנם יש לי, אבל הייתי רוצה שוב לחורר מחדש חור נוסף באחת האוזניים (אבל אני לא יכולה בגלל שנהייתה לי דלקת רצינית שעדיין לא נגמרה). מבחינת הפנטזיה, עגיל בגבה יכל להיות נחמד, אבל אין מצב שאני באמת אעשה.. 7. עגילים- כי זה פשוט מוסיף, אני די אוהבת עגילים. בגבה סתם כי זה חמוד לדעתי, אבל הכאב + פחד שזה יראה אדיוטי מרתיעים אותי. חוצמיזה שאמא שלי + סבא וסבתא שלי יהרגו אותי

f o x g i r l

New member
שלייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo166.gif

1). כן 2). יש לי חורים באוזניים חור בכל אוזן. 3). באוזניים 4). הסכימו. 5). כי נורא רציתי שיהיו לי עגילים. (יש לי סיפור מצחיק, אחר כך אפרט...) 6). יש לי
. 7). יש לי

f o x g i r l

New member
הנה הסיפור הנחמד שהבטחתי לכם../images/Emo13.gif:

שהייתי בת חמש בערך סבתא שלי דיברה איתי לגבי לעשות חורים באוזניים, אז הלכנו שתינו למקום שבו עושים חורים באוזניים, ופתאום
ראיתי ילדה שצרחה ותפסה את התנוך השמאלי של האוזן שלה (טוף שאני זוכרת פרטים מדוייקים
), והיה לה צבע סגול על התנוך, נבהלתי-ולא הסכמתי לעשות עד כיתה ז'...
. שעשיתי את החורים בתחילת כיתה ח', לא עשו לי אותם טוב, ואז הלכתי לחנות אחרת, עשיתי ויש לי חורים באוזניים, אני כנראה יעשה עוד חור אחד מעל החור הקיים באחת מהאוזניים
ואני ושני החורים שלי חיים באושר ועושר (חור עשיר
) עד עצם היום הזה

**תשובות**תשובות**תשובות**

. 1. האם יש לך פירסינג? (כולל חורים באזניים)- היו לי באזניים, אבל נאלצתי להוריד אותם לאחר שהם גרמו לדלקת
2. אם כן- כמה פירסינגים יש לך?- עכשיו כבר אפס 3. איפה הפירסינגים שלך (באיזה מקום בגוף?)? הם היו באזניים, עכשיו הם ז"ל 4. האם הוריך הסכימו לכך, או שכפית זאת עליהם?- הסכימו, הסכימו 5. למה עשית פירסינג?- כי חשבתי שזה יהיה נחמד, ואת האמת? בגלל שלחצו עליי (משפחה, חברים) 6. אם אין לך פירסינג- היית רוצה אחד? אם כן- כמה ואיפה?- אממ... לא. עכשיו שאני חושבת על זה, זה סתם מגעיל! 7. אם אין לך- מדוע לא עשית עד עכשיו? למה אתה רוצה פירסינג?- עכשיו אני לא רוצה כי זה מגעיל! וזה עושה זיהומים! ועוד 50 שנה, שזה יצא מהמודה, ישאר שם חור, שייקח לו חודשים להיסתם! תודה רבה על שיתוף הפעולה!- בבקשה

Snitch

New member
המממ.. ../images/Emo165.gif

1. לא, אין לי. ואני גאה בזה!
2. אין לי.. 3. אין לי.. 4. אין לי, אבל ההורים בטוח יסכימו.. אמא שלי רוצה שאני אעשה
5. אין לי.. 6. אין לי ואני לא רוצה.. 7. אני לא רוצה, כי למה שאני סתם אחורר את עצמי? אני לא אעשה לעצמי חור בגוף כי זה מאגניב.. חוץ מזה שאני פוחדת, זה גם מסוכן [דלקות וכו'] כואב, ולרוב גם לא יפה.. סליחה על התשובות ה.. אה.. מעמיקות

למעלה