עזרה טכנית

amnonos

New member
עזרה טכנית

יש לי קלטות שהקלטתי באמצעות טייפ קטן במועדון ברודוס (סנטאן למי ששואל..) ואני מעונין להעביר אותן לדיסק. איך מעבירים למחשב כדי לצרוב ? מי שיעזור יקבל... וגם כל מי שיבקש...

ככה יש תוכנה שנקראת GoldWave

תן לי E-MAIL ואני אשלך לך אותה. אתה מחבר את הטייפ מהיציאה של האוזניות ל-IN של הכרטיס קול (IN=מיקרופון) ןאתה לוחץ NEW בוחר זמן רצוי סטראו 44100 ומקליט. לתוך המחשב שומר וצורב.בהצלחה

לאמנון

הייתי במועדון הזה כמה פעמים ונהנתי מאד,אחלה מועדון. לשאלתך,מנסיוני הרב בנושא אין כל טעם לנסות להעביר מטייפ קטן לדיסק משום שאיכות הסאונד מאד גרועה וגם במונו! מלבד שכל השירים ששרים שם נמצאים באלבומים הנימצאים בחנויות. אם אתה חפץ בזיכרון אישי מהמועדון תישאר עם הקלטת,וזה עדיף לדעתי. בברכה ציון

amnonos

New member
מועדון סאנטאן

זה המקום שלפני 5 שנים קיבלתי את המנת-יתר שלי שהרעילה אותי לכל החיים. יש שמה להקת בית סימפטית ואמיתית - הגעתי שם ברציפות 3 שנים כל פעם 3 לילות רצופים ומלאים והקסם לא פג... היתה שם סולנית בשם לילי רצוני שיש לה קול נהדר, רהיתה בארץ כמלווה של סוטיריה ליאונרדו. בדרך כלל ישראלים לא מגיעים בהמוניהם למקום - וטוב שכך - הייתי נוכח בקטע של זבקיקו אטי וכבד שישראלי ניגש ללהקה ואומר להם : קצב ! קצב ! מה אתם נרדמים ? כמעט סגרו את המקום בגללם..

eli22z

New member
יש אפשרות

ישנה אפשרות להעביר את החומר על גבי דיסק רק שיש בעיה אחת הדיסק בקיבולת שלו מספיק לזמן קצר בלבד אבל אשמח לעזור יש לי כרטיס וידאו שיכול לבצע את העבודה

ledzep

New member
למקליט החובב

אז ככה הדרך הכי פשוטה להעביר את הקסיטיס לסידיס - זה פשוט לחבר את המחשב למערכת - --> תקליט את כל המוזיקה שיש לך למחשב -באם זה פורמט WAV , MP3 או פורמט אחר (הכל זה איכיות שונות ) ובקיצור ככה תצרוב את כל העסק לדיסק . -יש בכל WIN נגן פשוט להקלטה . בהצלחה .

למעלה