עזרה חשובה

עזרה חשובה

חברים יקרים אני צריכה חוות-דעת חברתי לפני שבוע פנתה אליי בנושא שקורה לה ולמשפחתה.... הדבר הוא- מזל רע יש לי הרגשה שרוח רעה נמצאת בביתה אני רוצה לעזור לה ואשמח לשומע את תגובתכם כי אני רוצה לעשות לחש שאני עצמי עשיתי אך אינני רוצה לפגוע באחרים איתו כי כמובן בכל כישוף ולחש יש סכנות . האם תעזרו? שלכם..... ;-)

morning star

New member
תמיד אפשר להוסיף

And it harm none, so mote it be אבל אלו רק מילים, ומילים יכולות להיות ריקות מתוכן. תשתדלי להיות ריקה מכעס ושנאה בזמן ה``כישוף`` (מדיטציה טובה לפני לא תזיק). מחשבות חיוביות בזמן הטקס רק יעזרו. להתמקד בתחושות של טיהור, שלווה, אהבה. ולהתכוון באמת לכל מילה. אם תרצי, את יכולה לשלוח לי את הטקס במייל... שלך, מתכוון למה שאומר הנווד

תודה

מקווה שזה יעזור..... אני לא רוצה שלמסכנה ימשיך להיות רע..כי באמת קורה לה הרבה מאוד דברים רעים שלך....

CAT4

New member
אני לא ממליץ על כישוף

אני כאחד שלא ממליץ על כישוף אני חושב שאם היא חושבת רוח רע שוחנת בבית שלה. היא צרכה לנקות אותה לא ע``י כישוף אלה ע``י ב``כסם`` ויש הבדלים גדולים בין השנים. Y.G.A the CAT

white crane

New member
למה כישוף

יש דברים רבים היכולים להתפרש כרוח רע ומזל לא טוב. ראשית והפשוט ביותר הוא העובדה שלעיטים לאנרגיה שלילית יש נטיה להצטבר בפינות הבית או באיזורים מוזנחים. ניקיון יסודי מתוך התכוונות ועם החדרה של אור לתוך המקומות שמנקים יכולה לעשות פלאים. בנוסף, לפעמים כשאנחנו שוחכים להיות עצמינו, ומוותרים על עצמינו , ה``דברים הרעים מתחילים לקרות`` ואז זה סיפור שנה. בנוסף כן לעיתים יש מיקירים בהם נוצרת עין הרעה. לא כאן להסביר את התהליך , שאני מכיר, וכמובן אין לי חזקה על האמת, לגבי היווצרותו, אבל! הדרך הטובה ביותר היא להכנס למצב של רגיעה עמוקה , סמי מדיצטציה ולהתחיל במעין ויזואליזציה שהולחת כך. שואבים אנרגיה אדומה מהקרקע אל תוך הרגליים. וממירים את האנרגיה לפי הצ`אקרות אחרי האדומה לכתומה באיזור הבטן התחתונה, לצהובה באיזור הטבור, בטן מרכזית, לירוקה באיזור מפתח הלב - הלב עצמו, כחולה-תכלת באיזור הגרון, אינדיגו באיזור העין השלישית, וסגול בהיר נוטה ללבן זהוב באיזור קצה הקודקוד ולתת לאנרגיה זו צורת משפך נפתח למעלה. אח``F כשכל הגוף זוהר בכל 7 הצבעים , מתחילים להחדיר אנרגיה מלמעלה, אור לבן שימלא את הגוף לפי הצאקרות בכיוון ההפוך. לאחר שכל הגוף מתמלא באור לבן יש לתת לאור להתרחב מהגוף החוצה כמה שמרגיש נכון, ולהרגיש את האור הלבן שעוטף ומקיף את כל ההוויה. שכחתי מאוד חשוב כל התהליך צריך להיות מלווה בנשימות עמוקות ומלאות מחלל בטן תחתונה ועד מלוא הראות. אחרי כל התהליך יש לשבת כל עוד מרגישים את הצורך . מקווה שיהייה בזה מין העזרה. בהצלחה העגור הלבן

למעלה