עזרה חוזר בשאלה

טוקונע

New member
עזרה חוזר בשאלה

שלום לכם! אני חייל משוחרר בן 21 כל המישפחה שלי דתיים כיפות סרוגות יש גם קצת פינגווינים מבני ברק שלכל אחד יש 7 שמות ואתה לא יודע איך לקרוא לו קיצר הנושא הוא התחלתי לשאול שאלות (מכירים את השלב הזה?) בערך בכיתה י נגיד ט ולמדתי בישיבה והכל ולאט לאט התחלתי לצאת לעולם מה שניקרא להוריד את הכיפה בחוץ לצאת למסיבות בשישי בערב בלי שיידעו וכו וכו החלטתי שלא מתאים לי הדת התחלתי להכיר חברה חילוניים ובנות והתחתי להיסתובב ולניסוע בשבת לאט לאט עד שההורים עלו על זה ופה מתחיל הכל ריבים צעקות סילקו אותי מהבית פעם אחת סיימתי לימודים התיגייסתי לקרבי וככה שלוש שנים עברו להם יחסית בשקט בלי יותר מדי ריבים (ככה זה כשבאים פעם בחודש) אני משוחרר כבר 3 חודשים והגעתי שוב למצב שידעתי שלאט לאט יגיע שוב ריבים חיכוחים צעקות אתמול אני ואח שלי הגדולהלכנו פיצוצים בבית מכות רצח אמא שלי התחילה ליבכות קיצר לא נעים בלגן הוא צעק לעברי אתה לא אח שלי אני אהרוג אותך וכאלה אחר כך אבא שלי בערב בא וצעק עלי שאני אשם וששונאים אותי בבית הזה ושזה באשמתי (ביגלל שיש לי קעקוע? ביגלל עגיל בגבה ? ביגלל שיער ארוך?) קיצר לא משנה מה הסיבה אני סובל בבית ואני חייב לצאת מהבית חברה שלי אמרה לי לבוא לגור אצלה אבל זה לא מציאותי מה אני עושה אני סובל בבית רע לי אני בדיכאון כל היום סגור בחדר או באימונים(אני ספורטאי) מה לעשות??

למעלה