עזרה חוזרת

עזרה חוזרת

אשמח לעזרה.. 1- אני לא בטוחה שיר של אריאל זילב, אם השיר הוא יושב על הגב או על הגג, ואיפה אפשר להשיג מילים לשיר. 2- אני זוכרת רק כמה מילים משיר ישראלי, הלכתי לחפש תשובה בארץ אבודה, אשמח לדבע מי המבצע ומה שם השיר. ובסרט החוף עם ליאונרדו דיקפריו יש שיר חמוד, שכאשר הוא חושב שהוא בתוך משחק וידיאו אז יש שיר.. אשמח לתשובות... ילדונת :)

אבל אריאל זילבר רוצה טרנספר

ואני תומך בו חחחחחחחחחחחחח אז איך מסתדר ילדונת ערבייה ואריאל זילבר ???

קבלי...

אריאל זילבר - אני שוכב לי על הגב --------------------------------- אני שוכב לי על הגב מביט אל התקרה רואה כיצד חולפים ימיי בבטלה גמורה אני שוכב לי על הגב חושב חולם הוזה והחיים יפים יפים ממש כמו מחזה בלי להיות או לא להיות אני פשוט ישנו בלי שום דבר אשר כדאי למות למענו בלי תקווה ובלי יאוש אני פשוט צופה כמו טיאר על העולם והוא כל כך יפה היו לי פעם עקרונות מכרתי את כולם עיסקה מוצלחת בשבילי טובה גם בשבילם עכשיו שלא נשאר במה להאמין אני שוקע לעיתים ואז היות עני בלי להיות או לא להיות אני פשוט ישנו בלי שום דבר אשר כדאי למות למענו בלי תקווה ובלי יאוש אני פשוט צופה כמו טיאר על העולם והוא כל כך יפה אני שוכב לי על הגב מביט אל התקרה רואה כיצד חולפים ימיי בבטלה גמורה אני שוכב לי על הגב חושב חולם הוזה והחיים יפים יפים ממש כמו מחזה והחיים יפים יפים ממש כמו מחזה תהני!

למעלה