עזרה חברים!!

Ktm30

New member
עזרה חברים!!

חברים צריך את העזרה שלכם מכירים את משחקי ארקייד של פעם שהיה אפשר לשחק עם רובה לייזר משחקים כמו time crisis vampire knight יש משחקים כאלו עדיין בסגנון הזה ל Xbox one או ל ps4 תודה!!

evilplate

New member
יש בעיה עם זה

חוץ מזה שהז׳אנר הוא די נכחד ונישתי מלחתכילה, הטלוויזיות המודרניות לא עובדות טוב עם הטכנולוגיה שבבסיס אקדחי האור הללו, הן לא משתקפות בצורה מספיק טובה וקרן האור לא עוברת בגלל זה.
&nbsp
אני משער בגלל שמדובר בשוק יחסית קטן למשחקים הללו אז לא מתאמצים לחפש פתרון לזה, יכול להיות שתיאורתית אפשר לפתור זאת עם אקדח שיסתנכרן עם המצלמה של המוב או הקינקט שתדע לעקוב אחרי התנועות שלו אבל כנראה זה כבר יהפוך שוק נישתי מלחתכילה לעוד יותר קטן שזה כבר לא שווה עבורם את הטרחה. סורי.

CallMeCavanaugh

New member
יש פתרונות לטלויזיות מודרניות

עם הזוז עשו את זה במשחקים כמו רזיסטנס 3 או הפורט של משחק Dead Space שהיה במקור לווי ושכחתי איך קוראים לו. אני רואה שיצא גם משחק בשם Blue Estate לפלייסטיישן 4 אבל בגלל מגבלות אינטרנט כרגע אני לא מצליח למצוא מידע עליו ולהבין איך הוא עובד בדיוק.
גם לווי היו משחקים כאלה. העיקרון הוא לזהות את האקדח עצמו במקום את המקום עליו הוא מצביע בטלויזיה.

evilplate

New member
כן וזה די מעפן ביחס לאקדח אור

שמביא לך לכוון במהירות ובדיוק על כל נקודה אקראית על המסך כמו שאתה מכוון אקדח במציאות.
המוב עובד כמו עכבר, אתה גורר את הכוונת על המסך עד שאתה מגיע למטרה שלך, עם אקדח אור זה מיידי והוא יורה על הנקודה שאתה מכוון עליה ואתה יכול גם להזיז אותו מחוץ למסך ולהחזיר אותו כרצונך ובקיצור, זו רמה מעל :)
&nbsp
המוב זו פשרה נחמדה אבל זה לא הדבר האמיתי במשחקי אקדח.

למעלה