עזרה חברים!

עזרה חברים!

אני רוצה לארגן איזה ערב כיף לחברה... הרעיון באופן כללי שיהיה בבית, מן הסתם ישולב בו איזה סרט שהיא אוהבת. זקוק לעזרתכם בכל המסביב, אשמח להצעות. בנוסף, אשמח לרעיונות אחרים במקום סרט...

עדכון

אחרי שיחה עם הגברת...הבנתי שעדיף דווקא לא משו בבית... מממ...קיצר הצעות למשהו בחוץ בבקשה - בעדיפות לבטבע באיזור המרכז תודה

KarinDi

New member
בקשה מאוד מאוד כללית

אני אזרוק כמה דברים ותכוון מתוך זה: - מצפה כוכבים - ספארי לילה או סתם טיול בגן חיות - פיקניק במעין - סיור לילה (למשל סיור מאפיות בירושלים) - טיול לילי (יש מסלולים מתאימים במיוחד) - ערב גבינות ויין בחוף - ערב שירה בציבור - הקרנה פרטית של סרט בחוץ (לוגיסטיקה קשה אבל מרשים) - מדורה

נשמע טוב...

יש לך עוד רעיונות לסיור לילה? בנוסף, מז'תומרת ספארי לילה? הספארי פתוח בלילה?

KarinDi

New member
פירוט

קודם כל לגבי ספארי לילה אתה יכול לקרוא כאן. עשיתי את זה לפני איזה 7 שנים אבל זו היייתה חוויה מוצלחת במיוחד. אני חושבת שגם גן החיות התנכי אצלינו בירושלים מציע משהו דומה. לגבי סיורי לילה: סיורים בתל אביב (לא כולם בלילה, אבל חלקם) סיורים בירושלים (אני הייתי בכמה סיורים שלהם ואני מאוד מאוד ממליצה) ויש עוד מגוון גדול, רק צריך להקיש בגוגל "סיור לילה". נשמח לשמוע חוויות!

ronnie13

New member
סדנת NLP

אני ממליצה על סדנה לחברים של דמיון מודרך, פעמיים השתתפתי והיה מוצלח מאוד. תוכל לקבל מידע על כל האופציות בחיפוש בגוגל NLP. נטלתי חלק פעמיים בסדנא כזו והיה מוצלח מאוד. הרעיום להזמין חברים קרובים ולעשות להם ערב של דמיון מודרך. (בין הסדנאות היותר מענייניות שהייתי בהן) - תחפש בגוגל NLP לקבלת מידע נוסף. מדפסות לייזר

למעלה