עזרה ותשורה

time to fly

New member
עזרה ותשורה

היום חוויתי דבר קשה התמודדתי עם דבר עימו לא ידעתי להתמודד המון המון זמן יש לי ידידה אנחנו בקשר מאז שרות קורס הויפאסנה האחרון שלי משהו כמו חודש וחצי + הקשר היו לו את גווניו אך מתחילתו הרגשתי בחסרונותיה של הידידה אך ניסיתי להתעלות מעליהם כי אמרתי לעצמי שעלי להתבונן במכלול ולא בפרטים. אך איך שהזמן עבר, מודעותי ותשומת ליבי לחסרונותיה התגברה והתגברה כלבנים הנבנים אט אט ויוצרים חומה גדולה המכבידה על הראייה וזאת הבעיה שיש לי עם התכונה הזאת - עם חוסר אינטליגנציה. אמרתי זאת, וקשה לי לומר זאת, מאוד מאוד זאת חסימה אנרגטית עצומה הקיימת בי שאני שונא כלכך ובעצם, איני יודע אם זאת חסימה כלשהיא ואם זאת בעיה שעלי לתקן בעצמי אני שואף להיות במקום המקבל כל אדם באשר הוא ואני מצליח מאוד ומצליח גם להעביר זאת לסובבים אותי, למשוך אותם אליי, אל המקום שלי אבל בתחום זה נכשל אני שוב ושוב אני שואף לאהוב בצורה מוחלטת כל אדם להיות במקום מרוחק כלכך וקרוב כלכך בו זמנית לגעת בכל אדם בצורה המוחלטת של הנגיעה, ובעצם לא לגעת בו כי הוא לא קיים אבל, לפעמים, כמו במקרה הזה, היא קיימת כלכך, ובעצם, האם אני קיים שם ולא היא? האם היא סה"כ מראה לבעיותיי וכאן בעייתי הרי מותר לי לא לאהוב תכונות מסוימות אצל אנשים מותר לי להעדיף שבחבריי יהיו תכונות מסוימות ואכויות ואנרגיות מסוימות אז מה רע בלרצות שחברי יעשירו אותי כמו שאני מצפה שחבריי יעשו זאת השופט שלי/אשמה עצמית יושבת לי על הכתף ואומרת לי שאסור לי לדרוש דברים מחבריי, לצפות שיהיו דבר מסויים ואין לי שורה של חוקים ברור שכשאני פוגש אדם, האינטרקצייה בין שניינו חוגגת, זרימת המידע ובירור הנתונים אחד על השני קוראת בין רגע, אך איני בא עם דרישות לעולם הסובב אותי, וכאשר אני רואה את מנגנוני, אני משתדל לצפות בו. אבל וזאת הנקודה החשובה שאני מורח כבר המון זמן, מצטער
, למה אני מרגיש רע שאני לא רוצה ידידה שלא תורמת לי כלום? למה אסור לי לדחות אדם ממעגל חבריי? אני מאשים את עצמי שאני עושה זאת כי הייתי כמוה, נשלט ע"י חוסר בטחוני, מאויים מהסובבים אותי, מוזן ע"י חברי והורי שאיני שווה כלום, גורמים שגרמו לי להיות כה חסר ביטחון, כה בטוח בטימטומי, טיפשותי, חוסר שיוויוני ונחיתותי לךעומת שאר כל העולם כולו !!! כנראה שזאת הבעיה בגלל שאני עברתי את מה שעברתי, בגל מקומי היום, באים אלי אנשים הזקוקים לעזרה. לה יכלתי לעזור כל עוד יכלתי לביטויים ה"שליליים" הללו. שאלות: האם התנגדויותיי מותרות? האם מותר לי לרצות רמה מסוימת מחברי? האם זה בסדר לחטוא בהערכה עצמית גבוהה ולרצות רמה אישית אינטלקטואלית מחברי, כמה רע שזה נשמע, כמה לא PC שזה נשמע? האם תשומת ליבי לבעיה זאת קיימת כי לי עשו זאת, ואיני מסוגל להודות בעובדה שמותר לי להעדיף סוג מסוים של חברים? כמו שאני בצורה אוטומתית מקבל כליגיטימי ובוחר חברים נטולי תכונות מסוימות, כך יכול אני להכניס לעולם ההעדפות שלי גם תכונה זאת? אם אני שואף לאהבת כל אדם באשר הוא, אז למה אין לי חברים שליליים בטבעם? אגוצנטרים? רוצחים? פאדופילים? הרי כבר ביצעתי סלקציה, אז אם תכונות אלו ליגיטימיות לביטול, למה תכונה זאת לא ליגיטימצית לביטול? כל מונולוג זה גרם לי להבין שמותר לי, אני סתם מאשים את עצמי יותר מדי, אם אני פוסל אנשים על דברים מסויימים, למה פה אני מרגיש רע? אם אני מצפה ממני לגדולות, אז שאבטא זאת בכל המישורים וכל הקבלות האפשריות. לא יודע הדרך עוד ארוכה הגיבו, קיראו, צירחו, נמקו, הסבירו, חוו, גחחו ותעשירו |תודה לכולכם על הסבלנות והשקידה על קריאת הודעתי| |והנה תשורתי:
ענקי ממני
|

time to fly

New member
לפעמים אני רואה את עצמי

כלכך כמכוער לפסול בן אדם אני שונא זאת כלכך בפרידה אמרתי לה הכל, כי פחדה היא שכל הדברים היפים שאמרתי לה בעבר לא היו נכונים כשעכשיו אני מתרחק ממנה. אמרתי לה, מילותיי האחרונות: " אני אוהב אותך, אבל קשה לי להיות איתך עכשיו" אני זורם עם כל המצבים, לא מפתח התנגדויות כמעט להכל למה דווקא כאן פיתחתי?האם התשובה היא כמו שכתבתי מקודם או קשה העבודה והחתירה אליה?
פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ....................

time to fly

New member
קראתי את ההודעה הזאת עכשיו

והבנתי שאני לא אוהב את עצמי כרגע, בעת ביטוי התנהגות זאת וזה לא נכון אני כלכך כן אבל עכשיו אני בתקופת האטה אני מפנים את מה שלמדתי מסתיימת לה כנראה עוד תקופה נפלאה ומתחילה חדשה אין לי מושג כתיבה בפורום מציבה מול עיני שאלות ישנות: האם אני כותב בשביל להרשים חלק מהחברים כאן? האם אני משווה את עצמי להתקדמות החברים ואיך זה משפיע עלי? עצם הבנת השוואה זאת נותנת לי פתח להתמודדות עם בעיה זאת ונסיון לנצחה. האם עלי להשתמש בפורום ככלי כתיבה או עלי לחלוק יותר זמן עם מחברתי? תחילת הודעה זאת לא הגיעה ממקום הכי נקי. ראיתי כמה "רע" אני נראה ורציתי להראות לכם שאני לא כזה "אומלל" כנראה שזאת התמודדות מעולה, שהייתי כרגע בפורום, הפרק החדש הזה כי המון זמן לא הייתי חלק מקבוצת תמיכה. כנראה זאת התמודדות מעולה כי הפחדים הישנים עולים והנה אני מולם ומה יקרה מעכשיו איתם? זמן יגיד
או שtime to fly יגיד D-: אור, חום ואהבה ***** שלומי *****

ZaZen

New member
הפוסל במומו פוסל

שיפוט של עצמך נותן את הלגיטימציה לשפיטה של אחרים. הצורך בקרוב או בהרחקה הוא הצורך של האגו שחש בבדידות. זה לא עושה את הענין פסול אלא זו הרמה שבה מתחולל הסיפור. אנחנו נעים ברמות השונות של הויתנו למרות שאין אנו מבחינים בכך. גורודייף קרא לזה האניים והאני שאוהב את כולם הוא לא אתו אני ששופט ומבקר ועד שלא נגיע לאני האחד יתנהלו בתוכנו מאבקים וסתירות. אז סתם עצה ממי שיושב בביצה כבר שנים רבות תתבונן בתהליך ותהיה לו עד זה יוריד הרבה מהדרמה.

סתר

New member
ZaZen,

מה דעתך לנהל פינה שנקראת "חיפוש אחר המופלא" ?

Lagrangian

New member
למה

אתה מצפה מעצמך לכ"כ הרבה? לדעתי אתה שופט את עצמך בחומרה מדי = אהבת הבריות תבוא בזמן הנכון - וכמו שזזן אמר, פשוט תהיה עד לתהליכים ותחכים מהם. גם לי היה חבר שדחה אותי לתקופה מסויימת כי אני קשה, אבל עדיין הבנתי שהוא אוהב אותי - למה אתה חושב שהיא לא תהיה מסוגלת להבין? ואולי כדאי גם שתבהיר לה את זה אם לדעתך היא לא הבינה, רק כדי שהאגו שלה לא יתמוטט?

time to fly

New member
התמתנתי מאז ההודעה

ואני חווה תהליכים השייכים להווה ולא מביט רחוק מדי השיפוט בא מהמקום אותו ציינתי בסוף ההודעה וההבנה קידמה ושיחררה אותי, גאלה אותי ובאותם רגעים, ניהלתי שיחה בה התיימרתי לדעת מה ישחרר אותה אמרתי לעצמי למה אני מגן, מה אני יודע, אויל טוב יהיה לומר לה חלק מהאמת, ואולי אמת זאת תשחרר אותה, תכאב מאוד אבל לטווח רחוק תשחרר לא יודע איני יודע מה התשובה כי לא הייתי עימה בקשר מאז ואני יודע חלקית את התשובה כי לא הייתי הכי נקי באותם רגעים אגו שיחק שם תפקיד מצידי אז נשאר לי רק לשחרר את המקרה, להבין שהוא חלף, לא ניתן לשנות כלום ולהמשיך בחיים אבל, כשאני קורא את המשפט האחרון שלך, כואב לי בשבילה אכפת לי ממנה

wu-wei

New member
שלומי, ת א ה ב את עצמך

תאהב את עצמך
תאהב את עצמך
תאהב את עצמך
בכל מיקרה ובכל מצב ומה שאתה לא עושה בעיקר בעיקר ברגעים בהם אתה עושה משהו שאינך אוהב שעשית, בעיקר ברגעים שאתה מבקר את עצמך, בעיקר מתי ש´לא נהגת נכון´ שלא נהגת ´כפי שיית רוצה´ עם כל המודעות למה שעשית ואי הסכמתך עם זה, עדיין תאהב את עצמך, תזכיר לעצמך לאהוב את עצמך; זה לא סותר. וזה חיוני. תאהב את עצמך חוש חמלה כלפי עצמך, חמלה וחום וקבלה,קבלה, בו זמנית עם תחושותיך האחרות (אין צורך לנסות להחליף אותן, מספיק לתת להן להיות, לכולן) קבל את עצמך כפי שאתה, בשר ודם, בן אנוש, הנמצא בדרך, צועד בה, לעיתים מועד טועה, לא מושלם (הא!
) כן, כן, אנחנו לא מושלמים, אבל אנחנו בדרך, ויש לנו כוונות טובות ואנחנו משתדלים ומחפשיחם ליישם אותן כמה שיותר, אבל לא תמיד. וזה בסדר גמור. מהתנגדות עצמית רק תבוא עוד התנגדות - לעצמך ולאחרים. תאהב את עצמך, קבל את עצמך בדיוק איך שאתה, ובו זמנית תישאף לשפר את עצמך ,תהייה מודע, תיראה איפה נהגת באופן שאינו תואם את החזון שלך על עצמך, ותחפש לתקן ולשפר את זה, וכל הזמן ובו זמנית, תמשיך לחוש כלפי עצמך חיבה ורכות וחמלה וחום ואהבה. באופן מכוון ומודע. באהבה טל

אורלי_ל

New member
שלומי

לא לרצות את חברתו של אדם זה לא אומר לפסול אותו. אם אתה נשאר בקשר למרות שהקשר הזה מעיק עליך, אתה דורס את זכויותיך... מותר לך לא לרצות להיות עם מישהו/י, אפילו שזה רק ידידה. זה לא משנה. הרי אם היה ביניכם משהו רומנטי הייתי נשאר איתה למרות שאתה לא אוהב אותה? לא צריך לרצות את כל העולם. מספיק שתספק את הרצונות שלך, כל עוד הם לא פוגעים אקטיבית במישהו אחר, כמו אלימות או השפלות. אבל באמת, לנתק קשר בגלל שהוא לא מתאים לך נראה לי לגיטימי בהחלט, כבר דיברנו על זה שכל אחד אחראי להיפגע או לא להיפגע ממישהו אחר, ואתה לא אחראי על רגשותיה. מה שכן באחריותך זה אם אתה מחליט לנתק את הקשר לעשות זאת בעדינות ולא לקטול אותה. היא לא אשמה שהחסרונות שלה מעצבנים אותך. אם בכל זאת אתה נשאר איתה קבל אותה כמו שהיא. זו הבחירה. אגב אני יכולה להבין כל אחד, גם אנסים ורוצחים זה לא אומר שאני רצה לחבק אותם. אני מאחלת להם שיבינו מה שהם עשו ויזכו לדעת מה זה חמלה. ואל תפנה את האגרסיות שאתה לא יכול להפעיל כלפיה, כלפי עצמך... אתה לא כזה נורא
ולא קוראים לך אמא תרזה. אתה מרגיש צורך לקטול מישוה, או אותה או אותך ואולי כדאי שתבדוק מאיפה הצורך הזה בא. אולי אתה לא נותן לעצמך את החופש להיות מה שאתה במובן של להעדיף לנתק קשר שלא תורם לך, ואתה לא נותן לה את החופש להיות טיפשה. ואולי אם תבין שזכותה להיות לא אינטליגנטית אז תבין גם שזכותך לא להיות איתה. אתה יכול לשחרר אותה באהבה (גם אם היא לא תקבל זאת בהבנה, זה עניין שלה) ולא חייב להיות איתה והיא לא חייבת לתאום את הציפייות שלך.

time to fly

New member
תודה לכם אנשים יפים שלי ../images/Emo24.gif

תודה זזן ואורלי ולמי שקרא את ההודעה וחשב עלי הבנתי דבר גדול הבנתי שאני פשוט שופט את עצמי כלכך ולא נותן לי להתנהג כמו שאני אמור ויכול להתנהג כי אני לא רוצה לעשות לאחרים את מה שעשו לי בעבר וזה מה שמונע ממני לזרום ולהיות חופשי תודה לכם תודה לי
ולכל צוות העובדים !!!
שלומי

deep ocean

New member
מעולה

תעשה רק מה שטוב לך התובנה שלך מדהימה! אתה מוזמן להשתתף בשרשור השיפוט בדרך הלוחמים גם..אגב...

time to fly

New member
תודה מיכל, תודה ../images/Emo9.gif

את נהדרת תראי מה כתבתי בתור מנהל הפורום בדרך לוחמים
בן, לא אמרתי לך עד עכשיו אבל דרכי הניהול שלך נפלאות ארחיב מחמאה ופידבק חיובי ואוהב זה בלילה אכנס לפינת השיפוט תודה מיכל את עוזרת לי, כמו כולם פה אבל דברים שאני קורא ברקע, בשקיפות, שניכתבו אלי או לא אלי, עוזרים לי תודה

הגיע הזמן להמריא ../images/Emo8.gif

אם אתה שואף לקבל כל אדם כפי שהוא, למה שלא תחיל זאת על עצמך? למה שלא תקבל את עצמך כפי שאתה - אחד שקשה לו לקבל כל אדם
חוסר-אינטליגנציה? האם אתה אוהב חתולים? כלבים? האם אתה מרגיש איתם את אותה הבעיה? האם הם אינטליגנטיים ממנה? זה מזכיר לי בדיחה. איש אחד רואה כלב משחק שחמט נגד מישהו. משתאה, נדהם, הוא מתבונן במחזה. לבסוף הוא פנה אל האיש ששיחק נגד הכלב ושאל אותו, נדהם: "תגיד, זה פשוט לא יאומן, הוא משחק שחמט, הא?!?! וואו, פשוט לא יאומן... זה כזה כלב אינטליגנטי!!!" צחק שחקן השחמט השני ואמר: "איזה אינטליגנטי, מה אינטליגנטי, אני מנצח אותו כבר משחק שלישי ברציפות!" הכל שאלה של ציפיות.
אתה מצפה מאותו אדם שעליו סיפרת להיות אינטליגנטי במידה מסויימת - ולכן אתה מתאכזב כשהוא לא עומד בקריטריונים האלה שהוצבו לו על-ידך. לגבי דחיה או דחיה מתוך מעגל חבריך, זה כבר עניין שלך. בעיני זה וירטואלי לחלוטין. אף אחד לא יכול לדחות אותי או לא לדחות אותי מתוך מעגל כזה או אחר, למעט מעגלים שהוא יוצר בראשו. אם מישהו יוצר לעצמו בראש "מועדון" עם רשימת חברים שנחשבת בעיניו ל"כאלה מהמעגל הקרוב אלי", זבש"ו. זה באמת לא יכול להיות קשור אלי ממש, נכון? הנה, בוא אני אצרף אותך, שלומי, למעגל הכי שווה בעולם. חכה שניה... זהו, רשמתי אותך. נו... מה קרה? מה השתנה? לפי ראות עיני, אתה לא יכול לדחות מישהו ממעגל חבריך, כי מעגל כזה לא קיים, אלא רק בדמיונך. משם אתה יכול לדחות אותו או לצרף אותו לאן שאתה רוצה, כמה שאתה רוצה, איך שאתה רוצה. זה לא קשור אליו. כדי להיפגש עם מישהו ברגע נתון, שני האנשים צריכים לרצות את הפגישה. אם אין רצון כזה אצל אחד מהם (או שניהם), אין פגישה. בדיוק כמו בסקס.
לפיכך אינך יכול "לדחות אותה ממעגל חבריך". אתה יכול לדחות את הדמות שבדמיונך, כן, אבל זה לא קשור אליה - והיא לא תהיה מושפעת כלל מהחלטתך (אלא אם היא משתפת פעולה עם משחקך - ואז, שוב, זה עניין שלה). זו רק דעתי, כמובן, לא אמת צרופה כזאת או אחרת. שאלת המון שאלות, כגון: "האם התנגדויותיי מותרות? האם מותר לי לרצות רמה מסוימת מחברי?" וכולי וכולי וכולי... "מותר" ו"אסור" לפי איזה קוד? "רצוי" ו"בלתי רצוי" לפי איזו דיעה? אתה הוא זה הקובע לעצמך את הקודים. אין על פני כדור הארץ אדם שאיננו קובע לעצמו את הקודים. קבע לעצמך את הקודים שטובים ביותר עבורך. ואם תטעה, תקן אותם. ואולי תגלה שאינך צריך כלל קודים כאלה או אחרים.

time to fly

New member
ואתה העלת בדיוק את הנקודה שתסכלה

אותי כלכך מדהים תודה בן קודם כל על תגובתך, באת כמו לפיד של אור, אלומה של אש המזכירה לי היכן עלי לצלול שוב, כי נחתי מספיק ועלי לעבוד קשה שנית על נקודה זאת. תקופה ארוכה, עד (משהו כמו עכשיו, אבל לא בשבוע האחרון, לא ביומיים האחרונים, אחרי מה שחוויתי עם אוסנת והספר המדהים שאני קורא- "עוצמה אישית דרך מודעות"), לא רציתי להגדיר מי יכול להיות חבר שלי, רציתי לתת לכל אחד לאהוב אותי ולי לאהוב כל אחד. רציתי להיות פתוח למציאות, לראות מי בא אלי, מי זימן אותי ואת מי אני זימנתי. כתוצאה מאי נתינה לעצמי לתת דרור לשיפוט שלי כלפי אנשים, ע"י ביטוייה בשטח בהיפרדות מהם או ניתוק כלשהוא או משהו, הכל החל להצטבר לי בפנים כי ממש לא התמודדתי עם זה נכון וצברתי תבניות/חביות בעירה. עכשיו, כשנתתי לי לבטלה מרשימת חבריי (ההוויים, לא אלו שתמיד ילוו אותי, כי היא שם) הרגשתי טוב עם עצמי שאני מרשה לי לפסול אנשים כמו שפסלו אותי, ובלי להרגיש רע מזה, כי עצם עשיית אותה פעולה לא מעידה על חפיפה ביני אליהם, ותובנה זאת מעשירה ומאשירה אותי, שאני מסוגל להגיע אליה וליישמה פעם ראשונה בחיי (מה שאני זוכר לפחות) . אבל עכשיו, אתה, נודניק, היית חייב להיכנס
היית חייב לפתוח לי שוב את הפצע הזה הא? מי שלח אותך מלמעלה? מלמטה? אחת שתיים שלוש??? הספיק להם הזמן שנחתי דשן ושבע משימחה עצמית, משבעות רצון עצמית? עכשיו אני צריך להבין למה אני לא רוצה מישהי נחותה אינטלקטואלית ממני? למה? למה שזה יהיה רע? כנראה שהבעיה היא, ולא ציינתי זאת מקודם, הבעיה היא בדרך בה היא ואני הלכנו. הקשר היה בתקופות מסוימות קרוב מאוד, אע"פ שתמיד ציינתי בפניה שאנחנו ידידים וזהו. אבל היא נקשרה ריגשית אלי. וניסיתי לטפל בזה, לפעמים בהצלחה ע"י סינון מסרים שלי אליה ושיחות ורגישות ואמפתיה כלפי הבעיה שלנו ושלה, אבל לפעמים, וזה הלפעמים החשוב ביותר, מלכתחילה לא הייתי צריך להיכנס לקשר כמו שניכנסתי, ונתתי לעצמי ליפול אליו ע"י הגשמת צרכים אישיים, וחוסר מודעות שלי. הבנתם אותי כיום באים אלי אנשים מדהימים אתמול היה לי יום ע ו צ מ ת י ו ע נ ק י שאספר עליו לכם בפינה ב"דרך לוחמים" (או שמה עלי לשתף אתכם גם פה, מי שלא קורא ושותף לדרך לוחמים) והאנשים שבאים אלי, אני צופה בעצמי מהצד, מפתח מודעות ומשתמש בטכניקות להבנתי בתוך כל הבעירה וההמולה, ומבין מה מרתיע אותי לפעמים, ומה משמח אותי. מסקנות:
עלי לשלוט במציאות המתרחשת סביבי, להתחבר למרכז האנרגייה העולמי ולהבין את האינטואיציות שלי, להקשיב להן ולנסות לשמור על עוצתמתיות ורגישות וחיבור לרמות אנרגייה ומודעות גבוהות.
כשאני חלש, אני אולי מושך אלי חשיבה שלילית, אולי מודע לחשיבה השלילית הרבה יותר מכאשר אני חזק ובעל כוחות (הכוונה למודע לכוחותיי ומנטרל תדרים שליליים ומתחבר לרמות אנרגייה ומודעות גבוהות) אני אומר אולי כי הכל בהתהוות אצלי. כל הגדרות אלו הן מחשבות המתרוצצות כעת ולא נחות במקומן הטבעי והנכון, לכן אני מדבר ב"אולי" אתמול השתמשתי בטכניקות של החזרת אנרגיות בן, זה פשוט מדהים. איני יודע עדיין מה קורה לי כשאני משתמש בזה. איני יודע להבין מהקורה ואיני יודע להבין אילו אנרגיות חוזרות אלי, וספק שרץ לו בראשי כשביצעתי את הטכניקה - אולי זאת סה"כ טכניקת הירגעות טובה ונפלאה?" אבל יודע אני שאתמול היה לי יום מדהים מלא בחוויות כואבות ומרקיעות שחקים, שכולן התחברו למארג של יופי, עוצמה, הרגשה שאתה חיי כל רגע אפשרי מזמנך, צבירת חוכמות ותבונות וביטחון גדול יותר בעצמי ובאינטואצייה שלי והבנה שזה אפשרי, שאפשרי להתחבר למקום מדהים כזה ע"י תרגולים וקריאת ספרים נכונים, שמחברים אותך למקום מדהים ורמות של מודעות ואנרגייה גבוהות כלכך אני אומר לכם, אני רק שם את ידי בין דפי הספר, ואני פשוט מרגיש איך אני מתחבר למקום כלכך אחר, מקבל וניטען באנרגייה, שמציפה אותי, אנרגייה שמציפה אותי, אני מרגיש את כפות ידי ומרגיש איך אני נרגע ונעשה שליו. פשוט מדהים תודה לעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה לעצמי
אני אוהב אותייייייייייייייייי
טוף ההודעה שטה לה בין כמה פזות של העברת מסרים וסיפורים לא התבלבלתם, נכון? זה עדיין היה ברור לא? אבל בכל מקרה, אפרסם מאוחר יותר את חוויותיי מהספר המרקיע שחקים הזה!!!
(דמיינו לרגע שאלו ציפורים
) ואספר לכם על אתמול קרו לי כמה דברים שהחזירו אותי כמה ימים ארוכים אחרוה לימים של חוויות מדהימות שנשכחו קצת אבל אתמול החזיר אותי חזרה לתחושה של - כמה טוב לחיות, כמה טוב לחיות כל יום בחוויות מדהימות ולהרגיש חיי והכי חשוב - האמנתי בעצמי כלכך, דבר שהתגבר והגביר את החיבור לאינטואציות שלי והאמונה בהן ובעצמי חברה יום נפלא ואוהב לכולם שולח עכשיו אהבה לכולכם[ שלחתי
תספרו לי אם הרגשתם משהו בשעה הזאת, אם קרה משהו
הספר אמר לי לשאול ולקבל פידבקים מאנשים שאני מנסה לעזור ולתת להם אהבה. בחיים שלי לא הייתי שואל כי פחדתי איך הראה בעיינכם, ולשמוע פידבק שלילי. דיי, נמאס לי לפחד, נכון?
אז שלחתי ואם קרה משהו בשעה הזאתי ששלחתי, ספרו לי
או בכלל, כל סיפור מדהים שקרה לכם היום!!!
שלומלום
אני חייב לשלוח לכם הודעה על הספר הזה הוא פשוט מדהים שלומי

רק עכשיו קראתי את ההודעה שלך

ביקשת פידבק ותקבל אותו ואתה יוכל להסתמך על האינטואיציה שלך - מי שפתוח לקבל וטיפה מכיר ויודע על אנרגיות - מרגיש את מה ששלחת. כמוני, קראתי פעם ראשונה והרגשתי את האנרגיה שלך וצמרמורת פנימית בגוף מעין עיקצוצים עדינים ונעימים...סגרתי את ההודעה המשכתי להסתכל בפורום ועל מנת להיות בטוחה שאני משייכת את התחושה שלי לשליחה שלך, נכנסתי שוב ובמודע בדקתי את ההרגשה....אז עד עכשיו שאני עדיין רושמת לך תשובה אני מרגישה את התחושה הנעימה
האנרגיות שאתה שולח מתקבלות על ידי כולם, גם אם הן בלתי מורגשות מיידית ברגע שאדם נמצא במצב של רגיעה מהיומיום ומהתעסוקה של החיים הוא יקבל את זה. עולם האהבה והאנרגיות הם באמת עולם ומלואו ושמתחילים להבין את הסינכרוניזציה של הדברים רואים עד כמה נכון וברור מוסבר בספר... תפתח את עצמך ואת הקבלה תוך כדי הקריאה ותשלח את השופט לפנסיה (על הכתוב) ותוכל להרגיש כל מילה חוץ מאשר להבין אותה
קבל בחזרה באהבה ממני

time to fly

New member
מתבוננת, כלכך תודה רבה !!!

את יודעת, זה לא מקרי בכלל שאת כתבת לי פה אחרי שראיתי את ההודעה הזאת שלך, הבנתי למה שמתי לב אלייך בפורום הבנתי את הקשר שלנו אחד לשני לא נכנסת להודעה הזאת סתם (וזה ביינתיים את היחידה שענתה גם מעיד על משהו), כמו שלא שמתי לב אלייך סתם עד כה פשוט נפלא לדעת שדברים לא קורים סתם
אז תודה כלכך כלכך ממני זה עשה לי כלכך טוב לקרוא אותך ולראות את ההשפעה שלי עלייך אוהב אותך שלומי

תודה על ההודעה הנפלאה

בזכות העובדה שאזכרת את הספר, החלטתי לקרוא ספר אחר של אוריין (מפתחות לשפע, או משהו כזה). אני שמח שהשתמשת בהחזרת הכוחות. זה מפתח עצום ומופלא, שפשוט חבל על הזמן. שלך בן

time to fly

New member
אני שמח הייתי

ואני אשתמש במילותיה של WW המקסימה ומופלאה "זה נותן לי הרבה שימחה שהייתי הצינור שלך אל הפורום הזה ואל הספרים האלה."
באהבה שלומי

למעלה