עזרה ושאלה

עזרה ושאלה

אני יודעת שיש איזה חומר <שחכתי איך קוראים לו> שמוריד שמעות ששמים אותו בעיניים... <יעל שרוני שעשו את השפיישל משחק החיים אמרה את זה פעם> אתם יודעים למה אני מתכוונת? אני צריכה להתעלף, יש טיפים? איך לדעתכם לעשות את זה אמין? תודה.

תודה!

gypsy 14 אהבתי גם את המשפט הכל כך נכון!!! <חתימה> דרך אגב אתה יודע איפה אפשר להשיג את זה?

gypsy 14

New member
דבר ראשון..

אני בת... :) דבר שאני אני חושבת שאפשר להשיג את זה בזמיר טריקים אבל אני לא בטוחה אז תבדקי, שמתי לך קישור לאתר.

Awaken

New member
דעה שלי.

אם את רוצה להשתמש בזה על במה או לא יודע מה... אל תשתמשי. זה יוצא כל כךךך שקוף ומזוייף. בכל האופרות סבון רואים שהם אל בוכים בגרוש. ועוד תגובה למשהו שאמרו פה... שחקן לא "אמור" לדעת לבכות. זה לא פונקציה שאתה לוחץ על כפתור ויוצאות דמעות. בשביל לבכות צריך לעשות עבודה רגשית עמוקה וארוכה ולדעת להביא את עצמך למצב נפשי מסויים שהביטוי הפיזי שלו זה דמעות... זה פנימה- החוצה. לא החוצה פנימה.

:)

תודה על האתר אני יבדוק תודה רבה!!! זה לא בשבילי.. אני דווקא נהנתי לקרוא את תשובתך Awaken!!! אני יפנה אליך במסר אישי... תודה לכולם.

Awaken

New member
לדעתי זאת חשיבה לא נכונה.

אני חושב ש"שחקן טוב" לא "צריך" לדעת לבכות. אני חושב שאם הוא יגיע מקום מספיק חזק, יצאו דמעות, אם לא, אז לא, לא נורא, יכול להיות שהקטע לא מחייב את זה. אני חושב שמספיק להיות בתוך העצב בלי לבכות והקהל יבין, לא חייבים לרוץ להשתמש ב"סימנים" חיצוניים.

נכון עידו

לא הבכי הוא העיקר, אבל שחקן טוב יכול להגיע למקום ממנו אחד הדברים שיכולים לצאת גם דמעות.

למעלה