עזרה... ועצה...

D a r k m a n72

New member
ומה הפירוש

לדבר "המשעשע" הזה ?

thrall

New member
אף אחד עוד לא מת מלהיות בתול

מצד שני... אולי כדאי שמתצא לך בחורה צא איתה ובאיזשהו שלב תגיעו למיטה

מעבר לכל מה שנכתב...

אותי היתה מטרידה השאלה לגבי יצירת קשר אינטימי רגשי ולא ישר עניין הסקס. אני מקווה שתחשוב גם על הצד הזה.

דרדקן

New member
גם אני הייתי בתול בן 21

גם אני נראיתי טוב (טוב, עדיין נראה טוב + כמה ק"ג). גם אני הייתי ביישן ואפילו שאין לי עיניים כחולות, בגיל 20 וחצי התחילה איתי לראשונה בחיי בחורה (חיילת שלי) ואחרי חצי שנה של רמות שונות חיזור אמרתי לעצמי "לעזאזל עם זה למה אני עוצר את עצמי" (חצי שנה, אתה קולט? - ככה ביישן הייתי). אז לא רק שהייתי בתול עד גיל 21, עד גיל 21 בחיים לא התנשקתי עם אף אחת, עד גיל 20 אפילו לא אוננתי, עד גיל 21 עשיתי המון דברים אחרים שהפכו אותי היום (אני מקווה) לאדם הרבה יותר טוב. היום אחרי כמה מערכות יחסים וקצת יותר מזה בנות זוג אני נשוי לאישה מדהימה ויפהפיה ויש לי ילד מקסים שאני חולה עליו (והיום זה יומו הראשון בפעוטון). אז מי אמר שהחיים מסתיימים בגיל 21? וואו, איזה אאוטינג עצמי. אז זו העצה שלי, לפעמים זה יבוא בלי שתעשה כלום, פשוט אל תעצור את עצמך, לפעמים זה לא יבוא לבד, תעשה מעשה. לא מספיק לדבר צריך לעשות וזה אף אחד לא יכול לייעץ לך איך. פשוט תעז, תנסה, בסופו של דבר תצליח ועם כל ניסיון זה יהיה יותר קל (כל עוד לא תתיאש ולא ירד לך הביטחון העצמי עוד יותר). וסתם אנקדוטה קטנה לסיום. אדיסון ניסה לייצר חשמל במשך זמן ארוך, 2000 נסיונות שונים ומשונים עשה עד שהצליח לייצר חשמל. שאלו אותו, איך לא התייאשת? איך לא נמאס לך? ענה הגאון, כל פעם שלא הצלחתי, למדתי עוד דרך איך לא לייצר חשמל. איפה היינו היום אלמלא הבטחון המלא שלו שהוא יצליח?

פרט אחד בסיפורך הוא בלתי נתפס

אהבתי את מילות העידוד והגישה החיובית שלך. פרט אחד הוא בכל זאת בלתי נתפס בעיניי - קראתי פעם סטטיסטיקה שעד גיל 18 מעל ל-99 אחוז מהגברים כבר אוננו לפחות פעם אחת. איך החזקת מעמד עד גיל 20 בלי לאונן אפילו פעם אחת?

לדעתי דווקא כדאי לו כן להגיד

אם הבחורה תהיה מודעת לזה היא עשויה להיות יותר סבלנית ותומכת ותתחשב בחוסר הנסיון שלו.

חופ שיה

New member
../images/Emo45.gif

גם אם היא לא תומכת , לפחות שידע עם מי יש לו עסק כבר מההתחלה.

דרדקן

New member
זה מאוד פשוט.

יש כאן שילוב של תמימות, בורות, חוסר צורך, אהבתי מאוד את החלומות האירוטיים שפקדו אותי כמעט כל לילה (את כל בנות הכיתה וכל החיילות בצבא עשיתי) אבל יותר מהכל זה היה אי הידיעה של ההנאה הכרוכה בפעילות זו. כשגרתי באפריקה ראיתי שבטים שחיים בתוך בקתות שנבנו אדמה והפרשות בע"ח (פרות בעיקר). כשאתה נכנס לתוך בקתה כזו תוקף אותך ריח עז של אמוניה ואתה שואל את עצמך איך הם יכולים לחיות בצחנה הזו? אבל אם אינם מכירים דרך אחרת זה לא מפריע להם. כנראה שזה היה המצב אצלי. אבל ת'אמת לפעמים מבליחה בי מחשבה לשברירי שניות, שאני מתגעגע לחופש שהיה לי לפני שגיליתי את חדוות המין. ולגבי הסטטיסטיקה, זה לא ממש מפליא אותי, תמיד הייתי יוצא מן הכלל
.

כהןדרור

New member
אני חייב לומר משהו

אני בן 23 וגם בלי נסיון......... אם משהי כאן חושב שלא כדאי לספר את זה לבת הזוג אלא אחרי הסקס הראשון תשאלי את עצמך האם בעבר כשהכרת מישהו לא שאלת אותו אם הייתה לו חברה פעם? ואז הבנאדם אומר לך "לא הייתה לי חברה אף פעם" ואז את חושבת לעצמך וואי מסכן הוא בטח משפשף כהוגן.... מסקנה בנים במצבי / מצבינו חייבים להנפיץ ולשקר כדי להשיג בחורה. זה הדבר הכי בזיוני שאני איהיה מוכרח לעשות כשאני אפגוש משהי, לצערי.

למעלה