עזרה... ועצה...

עזרה... ועצה...

אני בן 21 ועדיין בתול... כן עדיין בתול... וזה למרות שאני בחור שנראה מהמם. גוף טוב בהיר שזוף עינים כחולות. אבל מה לעשות עדיין לא הייתי עם בחורה. אז אם יש לכם מה לעזור לי בעצה או כל רעיון. שלחו לי מסר...

אני לא מבינה, האם בני 20 הם זקנים?

מה הקטע שלכם, בני 20 לבכות על מר גורלכם? נראה לך שלא תעשה סקס? נראה לך שתגיע לגיל 80 בלי לזיין? רוצה עצה? תפסיק להתבכיין על השטות הזו, כי זה דפוק

במבוק1

New member
מה הקשר לגיל ?

אומנם הבחור ציין את גילו בהקשר לבתוליו אבל אין זה אומר שהוא לחוץ בעיקר בגלל הגיל ! אני בטוח שכבר מלפני כמה שנים טובות הבחור מרגיש בשל ויש לו רצון עז לעשות סקס וזה לא צלח לו מסיבות כאלו ואחרות (בטחון עצמי עם בנות אולי?). הוא מוכן וזה פשוט לא קורה - זו הסיבה שהוא בלחץ וכמובן שהזמן עובר וגם זה מלחיץ.

הוא מה זה לחוץ המסכן ורואים את זה ממה שהוא כתב בהתחלה רואים שהמסכן כלכך מפוחד שאם הוא לא ישכב בחמש דקות הקרובות אז ייפול לו הקטנצ'יק ..והינה ההוכחה "אני בן 21 ועדיין בתול... כן עדיין בתול..."

יש כאלה שהפנטזיה..

יש הרבה בנות שזה הפנטזיה שלהם לשכב עם בתול ואני מתארת לעצמי שיש בזה הרבה ריגוש. אבל באופן אישי עדיין לא ניסיתי. בהצלחה

אז קחי אותו מורן

למה את מחכה? תלמדי אותו דבר או שניים..

אחי לך לתל ברוך

תצא משם גם לא בתול גם במינוס של איזה 100שקל וגם תקבל עגבת אבל זה שווה אחי

memran1979

New member
עדיין בתול ?

אני בגיל שנתיים הפסקתי להיות שתול שכבתי עם הגננת שלי

memran1979

New member
תגיד לחברה שלך

שתעשה לך את זה לאט לאט ... ותתחשב בתגובות שלך .. אולי תהיה מתוח או שלא תסכים להמשיך ... תגיד לה שלא תוותר לך ותשכבע אותך להתפשט ... ותשיב אותך .. בטח שהיא תשליםאת הכל
סתם צוחק איתך תמצא לך בחורה ותקרע אותה מהחרמון שלך

orsher

New member
שאלות לבתול

אתה גר באיזור מבודד יחסית שהחברה בו לא משתנה (קיבוץ, מושב, עיר קטנה) או במרכז בעיר גדולה? יש לך ח'ברה שאתה יוצא איתם באופן קבוע או שאתה יוצא בד"כ עם אותו חבר אחד? יש לך ידידות? אתה עובד? תחביבים, תנועת נוער (צבא עדיין השם ישמור)? ספק לי תשובות אני יספק לך.... ודבר אחרון. אחי להגיד שאתה נראה מהמם באותו משפט שאתה לא מצליח לזיין לא מוסיף הרבה, איך נגיד.... לאישיות שלך. לא?

The Chicken

New member
חייבת להגיב on that one

אם אתם זוכרים את סיפורי המרגש מלפני כמה שבועות, הבחור הוא קיבוצניק. אגב, נפרדנו...

kate32

New member
מותק

אם אתה כל כך לחוץ לזיין בשביל הזיון, לך לתל ברוך, תשלם והיידה גזומבה. אם אתה רוצה שהסקס הראשון שלך יהיה עם קצת יותר משמעות, תחכה עד שתכיר מישהי שתמצא חן בעיניך מספיק בכדי שתרצה להיכנס איתה למיטה (במקרה שלכם גברים-כנראה כל אחת!) דרך צלחה

למעלה