גם אני הייתי בתול בן 21
גם אני נראיתי טוב (טוב, עדיין נראה טוב + כמה ק"ג). גם אני הייתי ביישן ואפילו שאין לי עיניים כחולות, בגיל 20 וחצי התחילה איתי לראשונה בחיי בחורה (חיילת שלי) ואחרי חצי שנה של רמות שונות חיזור אמרתי לעצמי "לעזאזל עם זה למה אני עוצר את עצמי" (חצי שנה, אתה קולט? - ככה ביישן הייתי). אז לא רק שהייתי בתול עד גיל 21, עד גיל 21 בחיים לא התנשקתי עם אף אחת, עד גיל 20 אפילו לא אוננתי, עד גיל 21 עשיתי המון דברים אחרים שהפכו אותי היום (אני מקווה) לאדם הרבה יותר טוב. היום אחרי כמה מערכות יחסים וקצת יותר מזה בנות זוג אני נשוי לאישה מדהימה ויפהפיה ויש לי ילד מקסים שאני חולה עליו (והיום זה יומו הראשון בפעוטון). אז מי אמר שהחיים מסתיימים בגיל 21? וואו, איזה אאוטינג עצמי. אז זו העצה שלי, לפעמים זה יבוא בלי שתעשה כלום, פשוט אל תעצור את עצמך, לפעמים זה לא יבוא לבד, תעשה מעשה. לא מספיק לדבר צריך לעשות וזה אף אחד לא יכול לייעץ לך איך. פשוט תעז, תנסה, בסופו של דבר תצליח ועם כל ניסיון זה יהיה יותר קל (כל עוד לא תתיאש ולא ירד לך הביטחון העצמי עוד יותר). וסתם אנקדוטה קטנה לסיום. אדיסון ניסה לייצר חשמל במשך זמן ארוך, 2000 נסיונות שונים ומשונים עשה עד שהצליח לייצר חשמל. שאלו אותו, איך לא התייאשת? איך לא נמאס לך? ענה הגאון, כל פעם שלא הצלחתי, למדתי עוד דרך איך לא לייצר חשמל. איפה היינו היום אלמלא הבטחון המלא שלו שהוא יצליח?