עזרה ועצה

מידור

New member
עזרה ועצה

לא מצליחה למצוא את נוסחת הצביעה של הגברת צבעתי אותה בגוונים של אבן ואת הפירות נטורל, אני לא מרוצה. חשבתי לצבוע אותה בגוונים מתכתיים כלשהם אבל ממש מתלבטת אנא עזרתכן ועצתכן תודה

YAFIT962

New member
מידור, היא מדהימה ואוהבת מאוד את מראה

האבן,.ע בודה יפהפיה

נתושים

New member
החמודה שלך מזכירה לי קצת דמות תנכית

הייתי משאירה את הגוף צבוע קצת מטושטש בגוונים בג'ים והלבוש בחומים ונגיעות תורכיז תהני.........

מישהי85

New member
../images/Emo6.gifהפה שלי פעור

איזה רמות של דיוק איזה צביעה משגעת! יופי מידור
אחלה של עבודה

מידור

New member
לא יודעת למה פיצלתי

מלוש, תאחדי לי בבקשה את השרשורים תודה

50מרלין

New member
מידורי - איזה יופי של גברת...../images/Emo23.gif

רואה שעבדת עם הרבה בד...... ולעניין הצבע - אני אוהבת אותה כך בצבע הטבעי/אבן,,,,,הייתי צובעת לה רק את השפתיים כאפשרות אחת או אם את רוצה צבע אחר צובעת אותה בברונזה ומקבלת מראה של פסל יצוק/עתיק

זגר

New member
מידור, עבודה מיוחדת ויפיפיה.

גם אני הייתי משאירה אותה בצבע אבן, אולי באמת עולה על הכל בשרמיק או שליכטה מגוונת( בחנויות של חומרי בניין -אבל לדעתי השליכטה היא בכמויות גדולות).

איזה תוחעס משגע!

אני הייתי צובעת אותה בצבעי אבן, כמו שעידית הציעה. מקסימום, צובעים מעל (אז מה אם הטקסטורה תהיה חולית? זה יכול רק להוסיף!) או צובעת אותה בכחולים, אבל מן צביעה שקופה, יעני ווש שכזה. (בחייאת, תגידי לי שהבנת אותי). או מדברית. חומים. מה שכן, הכל בווש, שום צבע לא חזק.

רחל248

New member
חלקי הגוף לטעמי להשאיר איך שהם, השמלה

באפרסק בהיר דומה לצביעת אקוורל הנעל כמו המגש ושיער מה שמתחשק לך, הכל בצביעה נראה או לא נראה רק אחרי שמתנסים, תבדקי ותראי! בהצלחה. אהבתי אותה,היא נראית ממש גדולה.אפשר שתתארי לי קצת את הקונסטרוקציה שלה ומה גודלה? תודה מראש. רחל

מידור

New member
תודה חברות../images/Emo70.gif

רחל, הקונסטרוקציה היא על חוט חשמל. הגובה שלה 90 ס"מ בערך. יש כאן שימוש בבד ובנייר חום (הצמה)

אני אוהבת אותה ככה. הניגודיות בין הלבן לפירות

כל כך יפה בעיני! אולי היא צריכה רק גוון פחות לבן - אפשר למשל לצבוע עם שרמיק (טיט אקרילי, אני משתמשת בו להדבקה של אריחי קרמיקה) יש לו צבע של ממש אבן - והוא יכול לתת תחושה של אבן אבל הוא לא חלק ולכן אם תתחרטי, לא תוכלי לצבוע שוב. בכל מקרה היא יפהפיה!

50מרלין

New member
אני משתמשת בכמה גוונים

חום כהה,,,ירוק,,,,טורקיז וזהב,,,,לפעמים בבסיס שמה קצת שחור מצרפת לך דוגמא של משהו שסיימתי עכשיו

50מרלין

New member
אפשרות נוספת אם את רוצהל"בזבז" כסף

לקנות את המשחה והאבקה המוכנה היוצרים ביחד גוון ברונזה

למעלה