עזרה וסליחה

עזרת לי הרבה

גרמת לי לחשוב לעומק על דברים ולא להתקע במחשבה ספיציפית שלילית לפעמים נקודות למחשבה עוזרות יותר מאשר עזרה ספיציפית תודה

בדד1

New member
אני חושש שלא הובנתי נכון

אני לא זה שייעץ לך להתגרש או לא, זו צריכה להיות החלטה שלך ושלך בלבד אבל בכל החלטה שתבחרי אני מציע לך לפעול במלוא המרץ ובכוונה מלאה

ההחלטה שלי

ברור זאת ההחלטה שלי - ראה מה ציינתי בהמשך ( הבהרה ) יכול להיות שלא הבנתי או לא הסברתי נכון , בסופו של דבר ואני מצטטת את דברייך יש לי התחייבות אני לא לבד -וזה שציינת את העובדה הזו גרמה לי להרבה מחשבות במהלך השבת ועוררה אותי . שיהיה לך שבוע טוב !

Bubble Girl 27

New member
איך אנשים שלא מכירים אותך

יכולים להגיד לך אם כדאי לעזוב או לא? את צריכה לשבת עם טבלאת אקסל ולעשות חישובים איך תסתדרי לבד עם מזונות וקחי את המקרה של המזונות הכי נמוכים שיש כדי להתכונן לרע ביותר. אני במקומך הייתי עושה קודם חושבים אם אני רוצה להישאר או לא בלי תחשיב כלכלי ורק אז מצרפת את השיקולים הכלכליים. לא קל להסתדר לבד, שאלוהים יעזור זה קשה מאוד לגדל ילד לבד, לעבוד במשרה מלאה ולחיות כמו בנאדם. אבל החופש ותחושת ההישגיות שאת עושה הכל בעצמך ומצליחה שווה הכל. זה לא אומר שבוודאות תצליחי אבל אם את חזקה ומאמינה בעצמך אין שום סיבה שלא. אני לא מכירה פה אימא אחת מהפורום שלא מתמודדת עם תקופות כלכליות קשות (מבין חברותיי כמובן ולא מניקים שלא מכירה אישית) לכולנו יש ימים טובים יותר וקשים יותר אבל ללא ספק אני חושבת שכולן מסכימות שעדיף להתמודד לבד ולהיות מאושרת בבניה המחודשת מאשר להיות בנישואים לא בריאים. בקשר לתגובות של נצלנית וכו' מעדיפה להשאיר את זה בצד ולענות לעיניין שלך אבל ממה שידוע לי לפי חוק לא מגיע לך כלום מהבית כי הוא רשום על שם חמך. כן תדאגי במידה ותחליטי להתגרש למזונות שיספקו לילדך את כל מה שצריך אבל אני לא בעד לחפש זהב איפה שהוא לא. בהצלחה.

../images/Emo6.gif שממ"ית זה נשמע כ"כ פשוט מפיך...

נשים רבות עובדות פחות ממשרה מלאה, משתכרות פחות משכר מינימום ולא בורכו בביטוחי מנהלים / קרנות השתלמות / קרנות פנסיה. וכשאין תמיכה בבית קשה אפילו להתחיל... אבל זה כבר נושא לשרשור אחר

ברור שזה לא פשוט../images/Emo13.gif

אבל בואי נחשוב רגע בצורה קרה. גירושין מביאים על רוב האנשים ירידה ברמת החיים. לפי מה שהיא כותבת, היא עובדת מעט וסביר שתצא בלי כלום מהנישואין. אם היא היתה בלי ילדים, הייתי אומרת לה - קחי את הרגליים ולכי. פשוט תתחילי מחדש. אבל יש לה ילדה ולכן יש לה אחריות. היא לא יכולה להסתמך על המזונות כי מה יהיה אם הוא לא ישלם. לכן, אם המצב הוא לא אקוטי בבית (משמע - אלימות) ויש אפשרות למשוך עוד קצת. אז שתכין את הקרקע לעזיבה. שתמצא עבודה עם יותר שעות ותגדיל את ההכנסה שלה. שתחפש אולי מקורות מימון אחרים בנוסף לעבודה שלה עכשיו (אולי סוג של עבודה מהבית, חלוקת פליירים לתיבות דואר וכו'). שתכין את מעגל העזרה שלה - למשל, אם ההורים לא יכולים לעזור בכסף, אז בשלב הראשון להכין אותם שהיא תעבור לגור אצלהם, והם ישמרו על הילדה בזמן שהיא עובדת. ילדים זו אחריות ענקית ולכן אי אפשר לקום וללכת (אני שוב מסייגת את הדברים שלי למצב של אלימות).

הבהרה

אני עובדת במשרה מלאה - 8 שעות עבודה עם משכורת זעומה (4000 ש"ח)יש לי מס' הלאוות שאני משלמת . בעלי יצר חובות משלו כך שגם אם ההלאוות יחלוקו ביננו עדיין ישאר לי לשלם . יש לי אפשרות לעבור למקום עבודה אחר בתחום עם משכורת גבוהה יותר אך מדובר על עבודה של 8.5-9 שעות ומרחק נסיעה אצל הורי יש לי אפשרות לגור אבל הבעיה ( חוץ מהקושי שלי - הורי לא קלים) שאבי אדם חולה ולהורי בית קטן ולא בטוח שזו סביבה הולמת לבתי - למרות שהיא מאוד קשורה להורי . ולא מדובר על אלימות פיזית - אם זה היה העניין לא הייתי חושבת פעמיים . מדובר על זלזול מתמשך ורמיסה נפשית - בהזדמנות ואם יהיה לכם כח אני יגולל את סיפר חיי .... אני יודעת שבסופו של דבר מי שיחליט זו אני - המטרה שלי היא לקבל מס' דעות ולגבש החלטה . אולי לקבל חיזוק שהשד לא נורא ושאפשר להסתדר כלכלית ... תודה לכולם , עזרתם לי מאוד !

נסי למצוא עבודה אחרת

משהו עם יותר שעות אבל עם פחות נסיעה. המעבר להורים שלך צריך להיות לתקופה קצובה. רק להתחלה. נניח עד שתסיימי חלק גדול מתשלום החובות. את חייבת להתייעץ עם עו"ד כדי להבין בפני מה את עומדת ועם יועץ כלכלי כדי שיסביר לך מה הדרך הטובה ביותר לעמוד על הרגליים.

../images/Emo45.gifכרגיל, אני מסכימה איתך על כל הודעה והודעה

אני מקווה, אורלירון, שתוכלי לצאת מהמצב הזה בשלום. וכמובן חייבת להוסיף- קחי עו"ד.

תודה ו ...

אני פעם ראשונה נעזרת בפורם כל שהוא ואני חייבת לציין שההפורום עזר לי בשני מובנים : 1. גם לקבל החלטה ( החלטתי לוותר על הרכוש - המועט - וללכת, השקט הנפשי שלי ושל בתי שווה יותר ) 2. המפקפקים שגרמו לי להתפקח ולהבין שלא כולם נולדו עם היכולת להבין ויש חשדניים שקשה להם לעזור ולפרגן , ביחוד בפורומים , לא שברור לי למה , אבל לימדו אותי לדון כל אדם לכף זכות . ד"א - את מוזמנת לפנות אלי באי מייל שמצוי במערכת ולוודא שאני אדם אמיתי עם סיפור אמיתי שלא ממבזבזת את זמנם היקר של הקוראים ...

את צריכה להבין שכשאנשים עונים לשאלות כמו שלך

ואחרות, הם משקיעים מזמנם, חושפים מעצמם וכן הלאה. אנשים לא אוהבים לגלות שעבדו עליהם- אני לא מאמינה שיש מישהו שאוהב. כשבן אדם מרגיש שהוא משקיע בתגובה לאדם שבא לעשות בלאגן (טרול בשפה הפורומית) זה לא נעים לו. בכל מקרה, בכל מקום- קחי בחשבון שיהיו אנשים סקפטיים ויהיו אנשים שלא. קראתי את התגובות שווינסטון כתב לך, אני לא חושבת שאת צריכה להיעלב, להפך, אני חושבת שעצם זה שהוא כתב לך שהוא מרגיש לא נוח עם מה שכתבת ועם הסתירה בדברייך- זה היה המקום בו יכולת להגיד- אוקיי, אז היה כך וכך (ולא לרמוז באיזושהי הודעה שהוא לא חכם במיוחד). בכל אופן, לא התכוונתי להטיף כאן, רק קחי בחשבון שבפורומים, כמו בכל מקום- יש אנשים מכל הסוגים- כאלה שמאמינים, כאלה שלא וכאלה שבאו רק כדי לעשות בלאגן. והכי חשוב- את הייעוץ המקצועי, תקחי אצל איש מקצוע לא וירטואלי

מברך אותך על החלטה אמיצה ../images/Emo24.gif

היא קשורה גם לעובדה ששידרגת לדור 3 ושכחת לעשות גיבוי להקלטה?

ramoni1

New member
ווינסטון ידידי

ניראה לי שהבחורה הבינה את המסר ... שהיא לא" צדיקה גמורה" אבל לדעתי לא צריך לידרוך ולירמוס אותה עוד

חס וחלילה רמי

לא דורך ולא רומס - זו לא דרכי. אני פשוט אומר את האמת אשר על ליבי... אה כן, ואני ציני לפעמים :)

גם על זה חשבתי ...

למרות שיש לזה מחיר - אני לא יוכל להקטין את שעות העבודה ולהקדיש זמן יותר לבת שלי שבטוח תזדקק לי . אבל אני חייבת לקחת החלטה ואם לא תהיה ברירה זאת האפשרות היחידה

felka

New member
תשבי ותרשמי את כל המינוסים והפלוסים

של לעזוב ותני לכל אחד ציון. יהיה לך הרבה יותר קל לקבל תמונה ברורה יותר. תזכרי שמצביך אין יותר טוב, יש כמה שפחות גרוע. חשוב לקבל את זה כי זאת התחלה שמנה אפשר לאט לאט להגיע למלעה

למעלה