עזרה ונחמיה

נורלט

New member
עזרה ונחמיה

ברוכים הבאים לי! תודה רבה. אז ככה, החלום עומד להפוך למציאות (והפעם אני הולך עם זה עד הסוף!) ה DRZ שלי עומד לקפץ להנאתו מהבוץ לאספלט. הכוונה להסב לסופרמוטו אך בלי לפרק את הנאבות המקוריות (עדין מכור לשטח...) בשחר אופנועים יש סט קומפלט אבל יקר איימים... איך אני מסב אותו ונשאר עם כסף לדלק? אני אשמח לשמוע כל דבר שאתם יודעים. המון תודה,

45degrees

New member
ברוך הבא. החלטת החלטה נבונה.

ההסבה הכי זולה תצא לך אם תשתמש בגלגלים יצוקים של אופנוע כביש. ניתן לקנות גלגלים כאלה יחסית בזול, רק שאח"כ צריך להשקיע בהתאמות של הגלגלים לאופנוע. אם תעשה מספיק בדיקות - תוכל למצוא גלגלים יצוקים שלא מצריכים יותר מדי התאמות - זו ההסבה הכי זולה לכביש. לגלגלים יצוקים יש יתרונות וחסרונות. יתרונות: מחיר יותר זול משקל יותר נמוך חסרונות: נוטים להיות מרובעים מאוד מהר חוץ מזה - סט גלגלי שפיצים חדש קומפלט לא תמצא בפחות מ 7000 ש"ח בד"כ. אני מעריך שהסט המשומש בלרט עולה הרבה פחות: כלומר מדובר על עסקה טובה.

alophind

New member
מכיר , בחור בשם keith שגר באנגליה.

ואני עוד 2 שגרים בארה"ב. אחד כחול גם יצוקים לבנים נראה מ ד ה י ם. מכר את הסט שלו ב EBAY. הגלגלים הם של RGV שנת 98 אם אני זוכר נכון , יש צורך בעבודה רבה ב CNC. שים לב , הבחור כאן גם הכין לעצמו דיסק אחורי ביצור עצמי. המלצה שלי , תתארגן על כסף ותקנה כמו כל אחד נורמלי (וכמוני) שפיצים...

נורלט

New member
איזה סט משומש בלרט?

כנראה אבדתי אותך... במידה וישנו סט משומש איפשהוא אני אשמח! חוץ מזה - לסט קומפלט עם שפיצים אני מוכן להקריב 700,000 אגורות (נשמע יותר מרשים לא?) אני אשמח לקבל קצת כיוון על אופציית השפיצים.

alophind

New member
פיליפ מוכר את שלו במחיר הזה.

הטלפון שלו מופיע בלוחות בפורום הזה.

alophind

New member
../images/Emo41.gif עדכון - פיליפ כבר מכר... ../images/Emo6.gif

יש לנו רוכב SM חדש אם כך ???

למעלה