עזרה ומהר!!!!!1 ;-)

Skiter

New member
עזרה ומהר!!!!!1 ;-)

היי מיהשו יכול למר לי מה שם ההוצאה הבריטת של הארי פוטר מה שם ההוצאה האמריקנית של הארי פוטר באיזה חודש הרמיוני נולדה ומה שם הפרק בספר הרביעי הארי מגלה את סוד ביצת הדרקון B-()

izikforer

New member
אני לא יענה לך

כי אני יודע שזה קשור להודעה של שי מפורום iol!

לא יפה מה שאת עושה...

שי ייתן את הקלפים למי ש``ראוי`` - כלומר, מי שיודע מספיק טוב על הארי פוטר ומסוגל לענות על השאלות... אם את לא יודעת, סימן שאת לא ``ראויה``, וגם אם אני אגיד לך - זה לא ישנה דבר... (אני יודע את התשובות)

shai.m

New member
כמו שטענתי...

לא ידעתי שיש הרבה האנשים שגולשים כאן גולשים גם ב-IOL...אחלה... אני לא יודע אם אני מפתיע אותך או לא, אבל אני אותו שי מ-IOL...ואת עזרת לי להבין שצדקתי-רוב המששתפים בתחרות סתם מתחרים בשביל הנצחון, כל קשר בינם ובין הארי פוטר מיקרי בלבד, והם סתם מקלקלים את התחרות... רציתי לתת את קלפים לאנשים שמגיע להם-ואת הוחכת שלא מגיע לך משתי סיבות- 1-הידע שלך בנושאי הארי פוטר לא מי יודע מה... 2-המטרה היחידה שלך היא לנצח, וגם בדרך של רמאות... מקווה שלא תצליחי להשיג את כל הקלפים שי ואל תתנו לה שום תשובה נכונה!

Panther

New member
על איזה קלפים אתה מדבר?

והגולשים בIOL באמת לוזרים.

shai.m

New member
בעצם...

למה שאני לא יענה לך? שם ההוצאה הבריטית היא בלומסברי שם ההוצאה האמריקאית היא סקולאסטיק הרמיוני נולדה באוקטובר והפרק שבו הארי מגלה את סוד הביצה הוא הביצה והעין

כמה דברים:

1) הרמיוני נולדה בספטמבר (ב-19 לחודש, עשרה ימים לפניי :)) 2) לא ענית בקשר לתאריך היציאה של הרביעי, זו השאלה היחידה שהתלבטתי לגביה... התכוונתי לתרגום העברי? כי אם כן זה 1.4.2001 (למרות שכבר מה-27.3.2001 היה ניתן להשיג אותו בסניפים שונים). אבל אם התכוונת למקור האנגלי - אני כבר ממש לא זוכר... אז גם אני לא ``ראוי``! :)

Vilia©

New member
את האמת....

ידעתי הכל חוץ מההוצאה האמריקאית.... והרמיוני באמת נולדה בחודש ספטמבר... והארי נולד 4 ימים אחרי!!!! אה....ואני רחשתי את הספר ב-28.3!!! אז זה לפני ההוצאה הארצית!!! טלי פוטר

``הארי נולד 4 ימים אחרי``?

אם את מתכוונת להארי פוטר שכולנו מכירים ואוהבים, אז - מה פתאום? הארי נולד בכלל בתאריך 31.7! וכמו שאמרתי בנוגע ליציאת הספר הרביעי בעברית - כבר מה-27.3 היה ניתן להשיג אותו (לפחות אני השגתי אותו בתאריך הנ``ל, ולא שמעתי על מישהו שקנה אותו מוקדם יותר).

S.tal

New member
גם אני השגתי קודם את הספר...!

הייתה אפשרות לקנות מוקדם יותר... גם אני השגתי את הספר קודם! (וממש הצקתי לילדים בגלל זה...) ;-) טל

shai.m

New member
אני יודע...

הארי פוטר וגביע האש יצא לאור לראשונה באנגלית ב-8.7.00 ואני יודע שהרמיוני נולדה בספטמבר, רק רציתי לראות, אם הילדה הזאת עד כדי כך מפגרת, שתשלח אלי את התשובות ואז היה לה תשובה שגויה...

Vilia©

New member
חח...איזה רשע...זה מה שאני אוהבת...

והתכוונתי שנולדתי 4 ימים לניו בתאריך של הימים לא בשנים..... טלי פוטר

למעלה