עזרה וייעוץ

ELLA1992

New member
האמת שגם חבר שלי אמר לי פעם

שיש לו סטייה כזו אבל הוא מתקשה להודות בה.
שמצד אחד עושה לו את זה לדמיין שמישהו אחר עושה אותי.
אבל מצד שני הוא חושש שזה יגרום לו לקנא, לכן משאיר את זה בגדר פנטזיה בלבד

Gigantor

New member
האמת שזה לא בדיוק אותו דבר

אם אני מבין נכון, אז יש כל מני תתי-קבוצות ב"לשתף את בת הזוג שלך עם מישהו נוסף":
יש MFM שזה לצרף גבר נוסף למשחק משותף (נראה לי שלזה הכותב המקורי התכוון)
יש Hotwifing, שזה לתת לבת הזוג לרעות בשדות אחרים ולשמוע את הפרטים, עם או בלי להיות נוכח.
ויש Cuckold, שזה כמו hotwife אבל עם אלמנט של השפלה לגבר, שאשתו מסופקת יותר מגבר אחר מאשר ממנו.
&nbsp
יש לי המון הערכה אלייך מיצי ובוודאי לנסיון שלך - אבל חייב לצדד במה שאלה אומרת. יש כל כך הרבה סיפורים שנגמרים רע, במיוחד באופציה האחרונה שרשמתי.
הבנאדם חבר שלה שלוש שנים, סיימו בית ספר. יש צבא יש כל מני לחצים על הזוגיות בפתח. אם הוא חושב להמשיך את הקשר לעוד הרבה זמן ואולי גם חתונה, הייתי חושב מליון פעם לפני שהייתי הולך לעשות משהו כזה.
&nbsp
ולך גבר, תשאל את עצמך את השאלה הבאה: נגיד ואתה מספר לה את הפנטזיה, ולא רק שהיא נדלקת, אלא היא גם אומרת שכבר הרבה זמן בא לה בדיוק את זה, ולא זו בלבד, אלא שגם יש לה כבר רעיון את מי להוסיף, ונגיד שזה איזה מכר שלכם מהתיכון. ונגיד שאחרי שזה ייקרה, גם לה יהיו עוד פנטזיות, ונניח שגם מדי פעם בא לה עליו, גם כשאתה לא בסביבה, נגיד בצבא.
אני מניח שכבר הבנת מה אני מנסה לומר. זה שאתה פותח את העניין, לא אומר שלך תהיה המילה האחרונה בקשר לזה...
&nbsp

נורא מבאס אותי

שאנשים ממשיכים לא להבין מה אני כותבת.
שהרי כתבתי שיש פער בין המציאות לפנטזיה ולכן חייבים ללכת מאוד לאט ולבחון את המציאות בצורה כנה ועם המון המון תקשורת עם בת/ן הזוג.
&nbsp
בוא נעשה הקבלה לעוד משהו מסוכן- נהיגת מרוצים.
אם מעולם לא נהגת ברכב הרי שלהכנס למכונית מרוץ ישר לתוך תחרות מיקצועית תהיה טיפשות גדולה וסביר להניח שתגמר באסון.
הדרך הנכונה היא ללמוד נהיגה, לנהוג תקופה מסויימת ברכב רגיל ולצבור ניסיון, לקחת שיעורי נהיגת מרוצים ואחרי זמן מסויים להחליט עם המורה האם את/ה מוכנים להכנס לתחרות מקצועית.
&nbsp
הפחד שלנו מה"לא מוכר" וה"לא קונבנציונלי" הוא פחד טוב. הוא שומר עלינו באופן כללי. אבל לפעמים הוא סתם תוקע במקום ומפריע לנו לבחון דברים שאנחנו חולמים לעשות. בכל תחום.
לפני לא הרבה שנים לחיות בזוגיות עם בן מינך היה מסוכן מאוד.
היום זוגות חד מיניים מאמצים/עושים ילדים וחיים כבני זוג לכל דבר מבחינת החוק.
האומץ לבחון ולהחליט האם הדבר הזה טוב ומתאים לך יכול להוביל לאושר גדול!
&nbsp
ועוד דבר אחרון-
גבולות זה דבר סופר חשוב בבחינה הזו.
להגיד "אנחנו נפגשים עם "נוספים" רק כשאנחנו ביחד" או "לא מתאים לי שנעשה את זה עם מישהו/י ממעגל החברים הקרובים" זה הכי לגיטימי שיש!

Gever12345

New member
המשך

אז ככה. דיברתי איתה והעלתי את הנושא, היא אמרה שהיא לעולם לא חשבה על זה ככה ותמיד רצתה שננסה להוסיף בת (שגם את זה נעשה), ולאחרונה מאז שהיא לוקחת את זה יותר רציני טיפה היא אומרת לי שזה מדליק אותה ממה לחשוב על זה. אני סומך עליה ויודע שלא ייקרה כלום מחוץ למערכת יחסים, בנוסף לכך החלטנו שנפרסם מודעה באתר מסודר (שיהיה לו מראה מאוד ספציפי - זה לא מישהו ששנינו נכיר לפני), אני מאוד מאוד מתלבט אבל מה שאני יודע שאני חושב על זה כל היום. אני באמת צריך עזרה! מתלבט מאוד!!!

זה לא מוזר

אם יש ביניכם פתיחות ותקשורת טובה, אין סיבה לא להעלות את זה
&nbsp
אבל לדעתי לגיל יש כאן משמעות וזה משפיע על החוויה עצמה
&nbsp

למעלה