עזרה וזה עניין רציני

tzahitasritai

New member
עזרה וזה עניין רציני

שלום, שמי צחי, אני בן 26 ונכה מלידה עקב מחלת ניוון שרירים, וסטודנט לפסיכולוגיה כל חיי הצסתי לעצמי מטרות וכל עוד מגבלתי אפשרה לי, גם הגשמתי אותן, בין אם זה בתחום האומנות, עבודה ופרוייקטים למינהם, וכאשר המחלה התקדמה ולא יכולתי לעשות את אשר אהבתי, מצאתי דרכים חילופיות לעשות את אותם דברים , אלא רק בדרכים עוקפים. חיי אהבה הם קשים בכלל ולבעלי מוגבלויות בפרט , לא אשקר ואודה שזוגיות של ממש לא חוויתי עם היום, ומבלי להיכנס לתיאורים שחצניים, יש לי מה שלהרבה גברים רגילים אין, אך מה לעשות שנכותי עומדת לי לרועץ וזורעת פחד בקרב נשים הנרתעות ממני, בנקודה זו חשוב לי להדגיש שאין בליבי כעס כלפי המין הנשי, אינני חש תיסכול ואינני אדם ממורמר.......כמובן שלעתים המצב מכאיב לי, אבל אין בי כעס ותרעומת על נשים......נהפוך הוא, אני באמת מעריץ אותן. בהעדר אהבה אמיתית ומוחשית, מצאתי דרך כדי ''לחיות'' מה שאיני יכול במציאות, והדרך היא לכתוב על כך עבודה במסגרת לימודי הפסיכולוגיה שלי, על אהבה בין בחור נכה לבחורה רגילה.......אינני מפחד לכתוב על כך, אינני מפחד שיקראו לי פנטזיונר. .......אני מאמין במה שאני כותב. פה אני זקוק לעזרתכן, הנשים......אני צריך לעשות תחקיר מקיף על הדבר הנפלא שנקרא 'אישה''......לדוגמא, לגבי מיניות האישה, איך בחורה מתאהבת, למה מתאהבת, עד כמה תלך רחוק עם אהבתה..... כי זו באמת לא קלישאה, אנו הדברים באמת לא יודעים כלום על נשים........לכן אני זקוק שמישהי שקוראת את ההודעה הזאת, תהיה מוכנה ברצינות לעזור לי ולענות לי על שאלות רבות שיש לי, והכי חשוב שתהיה כנה... אינני מחפש להכיר אהבה או משהו בסגנון הזה, רק זקוק לעזרה אמיתית. אז אם יש חברה בפורום המוכנה לסייע.......אנא פני אלי שלכם צחי

בנוגע לעזרה

היי צחי, לא אכפת לי לעזור לך . שלח לי את כתובת המייל שלח ונדבר בכיף "קחי לך זמן הכאב הזה יחלוף מהר אני מבטיח, זה רק זמן ונשכח" - יציאת חירום

זכוכיות

New member
אתה יודע שבחורה אחת

ואפילו לא 10, לא יענו לך על השאלות, נכון? אתה יודע שכל אחת מאיתנו מתאהבת אחרת, מסיבות אחרות, ועם גבולות משל עצמה, כן?

לא הבנתי

אתה צריך עזרה בכתיבת עבודה או במציאת חברה? אם קשה לך למצוא חברה, השתתף במסגרות המתאימות לך ולקשייך ושם תכיר בנות. מעבר לכך, נסה ליצור קשרים במסגרותיך כמו בלמודים, פנה לבנות שאתה אוהב, שוחח אתן והתענין בהן. היה טוב ונחמד לבנות ואז יאהבו אותך.

למעלה