עזרה-ווירוס!!!

shlomoo

New member
עזרה-ווירוס!!! ../images/Emo15.gif

כל פעם שאני מדליק את המחשב האני ווירוס מזהה ווירוס בסיומת כמו שמופיע mepA274.TMP.exe הווירוס הזה מזוהה השם nimda תוכנת האנטי ווירוס מבודדת אותו אך לא ניתן להוריד אותו על אף שהורדתי תוכנת אנטי ווירוס מעודכנת. לתמר פעלתי כמו שאמרת , מצאתי קובץ זהה לזה שרשמת השארתי רק את הנחוץ לפי הדוגמה וזה לא עזר.

תמר,

New member
במקומך...

הייתי מתקינה מחדש את windows, וכמובן מוסיפה את ה-patch ל-IE כדי לא להפגע שוב. אם אין לך חומר מאוד מאוד חשוב שלא תוכל לשחזר (והכוונה שלי היא בעיקר לתוכנות מותקנות - כי אותן תצטרך להתקין מחדש)- עשה כעצתי ותתקין מחדש. דרך אגב, שמעתי עכשיו מעובד של חברת היי-טק מכובדת, שהחברה סגרה את החיבור שלה לאינטרנט (למעט email) באופן זמני, כדי למנוע הידבקות בווירוס הזה.

qazqaz

New member
חביבי, נכונה לך עבודה...

שמע, הוירוס המרושע הזה שותל את עצמו באלפי מקומות במחשב, ובעיקר בדפי HTML. מומלץ שתמחק את כולם (תיקיית טמפוררי אינטרנט פיילס), גם מסל המיחזור. הוא גם נרשם להנאתו ברגיסטרי, כך שכדאי שתיכנס דחוף לאתר של סימנטק (symantec.com) - תמצא שם כלי להסרת הוירוס הזה. אחד המאפיינים הוא חסימת כל רוחב הפס שיש לך לגלישה, ע"י הוירוס המנסה להפיץ את עצמו, כך שאינני בטוח שתצליח לקרוא כאן בפורום...(אולי אתה גולש מחברים) בכל אופן, להבא הקפד להוריד עידכונים לוינדוס ולדפדפן - אם היית עושה זאת, לא היית נדבק. הכי מומלץ - אקספלורר 6. נ.ב. התקשר להתנצל והזהר את חבריך - יתכן והדבקת אותם במייל (נדבקו אפילו אם לא פתחו את המייל ממך, מספיק שקיבלו אותו).

qazqaz

New member
אגב, התקנת וינדוס מחדש לא תעזור

רק פירמוט, או אולי תספיק להציל את עצמך מפירמוט ע"י הכלי מהאתר של סימנטק. בהצלחה...

למעלה