זה קרה לי אותו דבר תכניסי את הדיסק הראשון
D diego girl New member 29/8/03 #22 אוקי הצלחתי!!! עכשיו... יש בעיה אחרת!! שזה מגיע לאחוז 95 אז זה חושב יותר מדי זמן! זה לא נתקע אבל זה חושב הרבה זמן וזה נשמע כאילו שהדיסק מתאמץ והוא לא מצליח לעשות איזה משהו זה אמור להיות ככה?
אוקי הצלחתי!!! עכשיו... יש בעיה אחרת!! שזה מגיע לאחוז 95 אז זה חושב יותר מדי זמן! זה לא נתקע אבל זה חושב הרבה זמן וזה נשמע כאילו שהדיסק מתאמץ והוא לא מצליח לעשות איזה משהו זה אמור להיות ככה?
S shirush3 New member 30/8/03 #27 אני לא ממש זוכרת............. שמתי את ההתקנה ואחרי הדיסק השני עזבתי ת זה אבל מידי פעם הלכתי לבדוק וזה היה הרבה זמן על 95
אני לא ממש זוכרת............. שמתי את ההתקנה ואחרי הדיסק השני עזבתי ת זה אבל מידי פעם הלכתי לבדוק וזה היה הרבה זמן על 95
ה היחידה דורי121 New member 29/8/03 #26 אה לא פשוטזה לוקח זמן רב אחרי זה מג יע זה מראה לך להכניס את הדיסק השני(כתום) ואז זה מראה שוב את זה כדי להכניס את הדיסק הכחול שואל אותך עם את רוצה להוריד תוכנה תלחצי מאוחר יותר וזהו
אה לא פשוטזה לוקח זמן רב אחרי זה מג יע זה מראה לך להכניס את הדיסק השני(כתום) ואז זה מראה שוב את זה כדי להכניס את הדיסק הכחול שואל אותך עם את רוצה להוריד תוכנה תלחצי מאוחר יותר וזהו
D diego girl New member 30/8/03 #28 זה עד עכשיו נתקע ב-95! זה מרגיז מההודעה הקודמת שרשמתי עד עכשיו זה כבר על 95 זה לא מוגזם? זה כמה שעות
D diego girl New member 30/8/03 #30 לא נוגעת אני לא הייתי בבית... והמחשב חדש..קניתי אותו לפני חצי שנה..אין בעיה במחשב אוףףףף