עזרה\ הצעה מגלי צה"ל

Inbari 1

New member
עזרה\ הצעה מגלי צה"ל

הי, אני מפיקה בגלי צה"ל, ואנו זקוקים לעזרה במשהו... במסגרת התכנית "בוקר טוב ישראל" שתשודר ביום הבחירות אנחנו מחפשים משפחה בה יש מספר ילדים בעלי זכות בחירה, ושבתוך המשפחה ישנם חילוקי דעות פוליטיים. לדוגמא: אבא מצביע קדימה אמא וילד מצביעים עבודה ילד אחד מצביע מרצ ואחד ליכוד... או משהו בסגנון הזה אני מאוד אשמח אם מישהו שעונה על הקריטריונים האלו ייצור איתי קשר בהודעה בהקדם האפשרי... זה מאוד יעזור לנו ובאמת שמדובר בחוויה נחמדה שתשאר למשפחה כמזכרת להמשך :) תודה ענבר

sheyd

New member
מעניין

אפשר אבא אתיופי המצביע ליכוד, אימו השוודית מצביעה צפונה לקוטב, אביו האתיופי מצביע על אפלייה, עם שתי ילדיו מנישואיו הראשונים שכל אחד מהם מצביע אחרת נגיד מרץ וישראל ביתינו, הוא נשוי בשנית לרוסיה שאביה מרוקאי המצביע לש"ס ואמא היא רוסייה המצביעה רק"ח, לה יש שתי ילדים מנישואיה הראשונים שאחד מהם מצביע אגודה והשני בל"ד, להם יחדיו יש ארבעה ילדים אחד מפד"ל, שני מימד, שלישי עלה ירוק רביעי לא מצביע. או לחלופין אפשר לשדר סתם תכנית איכותית המיועדת לחיילים ללא קשר לפוליטיקה ולעשות את העבודה שהתחנה אמורה לעשות גלי צה"ל הרדיו של החיילים.

smailie

New member
אני מניח שכבר בדקתם את זה, אבל

האם מותר לשדר במהלך יום הבחירות עצמו כתבה ברדיו, בה מוזכרים במפורש שמות של מפלגות? בכל מקרה, שיהיה

למעלה