עזרה הצילוווו):

oshiii

New member
עזרה הצילוווו):

היו לי 2 חמוסות והצלתי עוד אחת , שלישית.. עיוורת במצב תת תזונה מהחנות חיות , עכשיו אחרי טיפול ווטרינרי היא בסדר מתחינת התזונה. עד עכשיו עשיתי הפרדה כי כל פעם שהכרתי ביניהן זה נגמר ברע. עכשיו שחררתי את שלושתן באותו החדר.. אחת מהחמוסות שלי, קייטי בת ה6 איכשהו מסתדרת איתה, היא כל הזמן בורחת מהחדשה אבל עוד לא היו נשיכות. לעומת זאת טניה פשוט עלתה עליה בנשיכות ותקפה אותה בצורה איומה!! החמוסה החדשה בחזרה נתפסה לה על הצוואר למטה בדיוק איפה שקנה הנשימה, ממש פחדתי שאחת מהן תמות! לקח לי גם לפחות דקה שלמה להצליח להפריד מרוב שהנשיכות היו חזקות ואז גם ראיתי שהחדשה אפילו חרבנה מרוב פחד. אני באמת לא יודעת מה לעשות, אין לי למי למסור אותה ואין לי מקום ל-2 כלובים, וכמובן שהיא גם לא יכולה להיות בכלוב כל הזמן. כרגע שמתי את טניה בכלוב ואת החדשה וקייטי משוחררות שימשיכו להכיר.. אך מה לעשות עם טניה והחמוסה החדשה?!?! אני ממש אובדת עצות, הן קרעו אחת את השניה עכשיו במכות יותר אפילו מפעם קודמת, ממש נתפסו על הצוואר למטרת הרג. האם יש עצות? האם הן יפרדו לבד פעם הבאה? החמוסה רק עוברת ליד הכלוב שבו נמצאת טניה וטניה קופצת על הכלוב!): הצילו):

לא נראה לי שיש ברירה

אלא למסור את החדשה. אם את כבר מנסה הרבה זמן והם לא התרגלו ויש כזאת עויינות בינהן, לא נראה לי שזה יכול להפתר בקלות. נראה אם למישהו כאן יהיו רעיונות אחרים. את יכולה לנסות גם בפורום בעלי חיים וחיות בית או פורום חמוסים.

oshiii

New member
עד עכשיו הן הכירו דרך ריח..

מפגש עצמו היה פעמיים ובפעמיים האלה הוותיקה התקיפה את החדשה.. גם אמרו לי שיש איזו משחה נגד נשיכות ששמים על צווארים של חמוסים.. שמעת עליה במקרה? ניתן להשיג אצל ווטרינרים או בחנויות? כי אני לא נתקלתי בזה פה באילת..

למעלה