עזרה ! הפשרת חלב קפוא

נ ע ה1

New member
עזרה ! הפשרת חלב קפוא

הפשרתי חלב קפוא שהקפאתי בשקיות של אוונט, שמתי אותו קודם במקרר ללילה וגיליתי שבפינות של השקית החלב מטפטף. זה קרה לעוד מישהי? גם בשקיות אחרות? האם אולי זה קשור לצורת ההקפאה שלי (אני שמה את השקית בתוך כוס חד פעמית כך שהקצה מתקפל)? מה דעתכן - לאסוף את החלב שדולף משם לכוס החד פעמים או שזה לא סטרילי? ועוד שאלה בנושא הסטריליזציה - עד איזה גיל צריך לעשות זאת ? (היא בת 4 חודשים) תודה !

נ ע ה1

New member
יש למישהי תגובה ??

היי, למישהי יש תשובה בשבילי ?? שגית, האם אפשר להניח ששקיות הסנדביצים סאריליות מספיק בשביל להקפיא בהן ? באיזה צורה אתן מעמידות את השקית לקפיאה ? ועוד שאלה (שלא קשורה) - באיזה גיל צומחות השיניים ואיך יודעים שזה באמת בה ?

אלינה12

New member
לא קרה לי

אני פשוט מעמידה את השקית והוא נתמך ע"י שני יוגורטים משני צדדים. אף פעם לא דלף החלב מהשקית.

אמאלניא

New member
תגובה להפשרת חלב קפוא

לא ברור לי האם יש בשקית חור או לא? אולי כשסגרת את השקית לשפך קצת חלב החוצה ונשאר בתחתית.. אולי סגרת את השקית קרוב מדי לתחולה ובזמן תהליך ההקפאה דלף קצת (נפח החלב כמו קרח גדל בהקפאה...) גם אניואמהות רבות מקפיאות בשקית, בתוך כןס - לא נשמע לי בעייתי משרד הבריאות ממליץ לעקר בקבוקים שניתן בהם חלב לתינוק - שטיפה לא הורגת את כל החיידקים ( גם הקפאה לא)

למעלה