עזרה: הסמכה ל CCNA

benedectin

New member
עזרה: הסמכה ל CCNA

שלום רב, אני בן 30 ללא תואר אקדמי ורוצה לעשות הסבה מקצועית. לאחרונה אני מתעניין בקורס מנהלי תקשורת IP הסמכה ל - CCNA האם אגמור כטכנאי פשוט, או שיש אפשרויות להתקדם? אני נמשך לעבודה מול אנשים, אך כנראה שאני צריך איזה הכשרה טכנולוגית לשם כך, האם יש אפשרות לעבודה מול אנשים בתחום הזה או שעבודה זו היא רק מול כבלים ומכשירים? רב תודות, איתן...

Net Academy

New member
באופן כללי

בתחום הזה יש מגוון תפקידים ובינהם גם תפקידים שמצריכים עבודה מול לקוחות (ובחברות מסוימות אפילו נסיעות לחו"ל). השאלה הראשונה שצריכה להעסיק אותך בהיבט הפרקטי של הלימודים היא אם יש בתחום דרישה לבוגרי קורסים ללא ניסיון ואם לא- האם יש לך דרך לרכוש את הניסיון הזה מחוץ למסגרת העבודה. עיון קצר באתר או בעיתון דרושים יכול לענות על השאלה הזאת. אתה נמצא כרגע בנקודה קריטית מבחינת הקריירה שלך ומומלץ לבחון טוב את האפשרויות שיהיו לך בתחום לפני שאתה נכנס אליו. (וכמובן להשוות עם תחומים נוספים ולבחור בתחום שהכי מתאים לך).

benedectin

New member
היי, תודה ועוד דבר...

תודה רבה על תגובתך העניינית.. אכן אני מקדיש לעניין זה תשומת לב רבה כמו שאמרת, האם יש לך מידע נוסף לגבי התפקידים שייתן לי קורס זה ולספר קצת על אופי העבודה? כל טוב, איתן.

ספיר261

New member
CCNA -זה תחום חזק מאוד! ולא חסר בזה עבודה

העדיפות היא שתבקש להיכנס לקורס מתקדם יותר כמו אבטחת מידע או CCNP כולם שם בעל תואר CCNA כולם עובדים בתחום ולכן המשיכו בתחום. תדבר עם הבוגרים תבדוק מי עובד ומי לא-ואיפה... רק הם יוכלו להגיד לך את האמת. בהצלחה.! יש לך מגוון מכללות כמו האונ' הפתוחה(מוכרים),המרכז הישראלי לטכנ'(גוף חזק), הייטק(לא בטוח שיש להם את זה -שווה בדיקה), ספיר(בדרום), עתיד וכו'.. תבדוק מי מהם אקדמייה של סיסקו-ומי מלמד שם תחום זה.

למעלה